‘Gelekte Motorola Moto M foto’s tonen verpakking en toestel’

Er zijn opnieuw foto’s van de onaangekondigde Motorola Moto M opgedoken. Dit keer is ook de verpakking van het toestel uitgebreid te bewonderen.

Motorola Moto M

We hebben al verschillende foto’s van de Motorola Moto M voorbij zien komen, waaronder een foto van de verpakking van het toestel. Vanmorgen is er een nieuwe serie aan foto’s opgedoken. Naast de achterkant van de verpakking krijgen we ook de smartphone opnieuw van verschillende kanten te zien. De capabele mid-ranger wordt naar verwachting op 8 november onthuld.

Specificaties

Dankzij de foto van de verpakking kunnen we de specificaties grotendeels bevestigen. De Motorola Moto M heeft een 5.5-inch scherm met een resolutie van 1080 x 1920. Onder de motorkap zit de MediaTek Helio P15 chipset met een octa-core 2.2GHz CPU en de Mali-T860 GPU. Gebruikers hebben beschikking over 4GB aan werkgeheugen en 32GB of 64GB aan uitbreidbaar opslaggeheugen. Foto’s kunnen genomen worden met een 16MP met PDAF aan de achterkant en een 8MP camera aan de voorkant. De 3050mAh batterij van de Moto M kan snel opgeladen worden met Motorola’s Turbo Charger.

Motorola Moto MMotorola Moto MMotorola Moto MMotorola Moto M

Onthulling

De Motorola Moto M wordt dus naar verwachting op 8 november onthuld. Het toestel zal aanvankelijk enkel in China beschikbaar zijn, maar geruchten wijzen erop dat Lenovo en Motorola ook van plan zijn om de Moto M in andere landen uit te gaan brengen. Anonieme bronnen noemden een variant met 3GB aan werkgeheugen, maar neem daar gerust een flinke korrel zout bij.

Bron: Weibo

Xiaomi Mi Mix 2s

Officiële persrenders tonen Xiaomi Mi Mix 2s: waar is de selfiecamera? lees verder

Huawei P20 super slow motion

De Huawei P20 (Pro) gaat de Samsung Galaxy S9 achterna lees verder

HTC Desire U12 en Desire U12+ onthuld

Verrassing: HTC onthult budgetmodellen HTC Desire U12 en Desire U12+ lees verder

Samsung Galaxy S9 vs iPhone X droptest: verrassende winnaar lees verder

De OnePlus 6 wordt om een bijzondere reden zeer interessant lees verder

LG G7 Neo

We hebben slecht nieuws over de LG G7 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters