Nieuwe Motorola Moto M renders en foto’s duiken op

Er zijn nieuwe renders en productfoto’s opgedoken van de Motorola Moto M, een zeer capabele mid-ranger van Lenovo.

Motorola Moto M

Binnenkort zal Lenovo naar verwachting de Motorola Moto M onthullen. Het nieuwe Android toestel heeft de codenaam “Kung Fu” en moet indruk gaan maken met een degelijk specspakket. Vandaag zijn er nieuwe renders en productfoto’s van de Motorola Moto M opgedoken. Het toestel is de eerste Android smartphone van de fabrikant met een vingerprintscanner aan de achterkant.

Motorola Moto MMotorola Moto M

Strak ontwerp

De foto’s onthullen een vrij standaard doch strak ontwerp. De nieuwe stijl van Motorola is niet zo distinctief als bijvoorbeeld het bekende ontwerp van de Moto X, maar zo spreken de toestellen wellicht wel een breder publiek aan. Naar verluidt zullen er standaard een aantal apps van Microsoft op de Moto M staan, waaronder Microsoft Office, Skype en OneDrive. Verder draait het toestel volgens recente geruchten op stock Android.

Capabele mid-ranger

Motorola Moto MDe Moto M (XT1662) is al gecertificeerd in China, waardoor de specificaties van de mid-ranger grotendeels bekend zijn. Het toestel van Lenovo heeft een 5.5-inch scherm met een resolutie van 1080 x 1920. Onder de motorkap zit een MediaTek MT6755 chipset met een octa-core 2.1GHz CPU en de Mali-T860 MP2 GPU, in combinatie met 4GB aan werkgeheugen en 32GB aan opslaggeheugen. Aan de achterkant van de Moto M zit een 16MP, terwijl selfies genomen kunnen worden met een 8MP camera. Een 3000mAh batterij moet je de dag doorhelpen. Het toestel draait standaard op Android 6.0.

Motorola Moto M

Europa

Al met al zijn het vrij indrukwekkende specificaties voor een mid-ranger, zeker als het toestel daadwerkelijk op stock Android draait. Het is helaas nog niet duidelijk of de Motorola Moto M ook naar Europa komt. Eerdere geruchten wezen op een apart model voor de westerse markt, maar sindsdien hebben we daar niks meer over gehoord. We gaan het hoogstwaarschijnlijk de komende maand ontdekken.

Bron: TechDroider

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters