'Motorola Moto X 2015 loopt toch op Snapdragon 810'

Een maand geleden meldden wij dat de Motorola Moto X 2015 waarschijnlijk een Snapdragon 808-processor krijgt, maar nieuwe uitgelekte informatie wijst nu op een snellere Snapdragon 810-processor.

Er zijn wat screenshots van het nieuwe toestel online gezet waarop die informatie te zien is, en nu weten we ook dat het inderdaad gaat om een toestel met een 5,2-insch amoledscherm met quad hd-resolutie. Hiermee schaart de Moto X 2015 zich in de rijen van de modernste superphones, zoals de Samsung Galaxy S6 en de LG G4.

Het modelnaam van het nieuwe toestel ix XT1542. Met een 1440×2560 hd-resolutie moet het scherm prima in orde zijn, en de aanwezigheid van een 64-bit octacor Snapdragon 810-processor van Qualcomm met 4GB ram moet het een razendsnel toestel maken.

Android 5.1.1 Lollipop wordt zo te zien het besturingssysteem. Achterop zit een 16-megapixelcamera en aan de voorkant nog een 5-megapixel selfiecamera. De telefoon zou in 32GB en 64GB-varianten worden verkocht. De 3280 mAh batterij moet deze telefoon geruime tijd in leven houden. Over prijzen en beschikbaarheid is nog niets uitgelekt.

'Motorola Moto X 2015 loopt toch op Snapdragon 810' gsmarena 001 
'Motorola Moto X 2015 loopt toch op Snapdragon 810' gsmarena 002 

Bron: GSM Arena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Mauricio Metiary -

  Je geeft aan dat het een prima scherm is op basis van de resolutie van 1440×2560. Ik vind dat persoonlijk wat kort door de bocht. Er spelen toch meerdere aspecten een rol om een scherm te betitelen met 'prima'? (helderheid,witbalans, kijkhoek etc.) Net zoals bij camera's. …..hoe meer megapixels, hoe 'beter' de kwaliteit van de foto's. …….

  1. Dominick -

   "Moet het scherm prima in orde zijn" is in mijn ogen heel wat anders dan dat het daadwerkelijk een prima scherm is. Verder heb je er uiteraard gelijk in dat er veel meer meespeelt dan alleen de resolutie.

   1. bartvuijk -

    Check. Ik heb hier alleen nog aan toe te voegen dat onze ervaring met het scherm van de Moto X van dit jaar uiterst positief is. Hopelijk zet Motorola dit voort in het nieuwe toestel, maar dat gaan we uiteraard zelf beoordelen als hij er is.

   2. Mauricio Metiary -

    Als je vermeld dat het scherm prima in orde MOET zijn dan wekt dat de suggestie dat dat ook wel zo is vanwege het woordje 'moet'. Maar ik snap jouw interpretatie wel maar kan me voorstellen dat sommige mensen die zich hier wat minder in verdiepen uitgaan dat een hoge resolutie gelijk ook garant staat voor een goed scherm. Maar met de onderbouwing van jou (Bart) is het te begrijpen dat je het op die manier formuleert 😉

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

iPhone X batterij

Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters