Motorola steekt de draak met Apple in nieuwe reclame

Motorola steekt opnieuw de draak met Apple in een nieuwe reclame. Volgens de smartphonefabrikant is het tijd om te kiezen voor innovatieve smartphones, in plaats van telkens hetzelfde te accepteren.

Motorola

Motorola bracht kort na de lancering van de iPhone 7 een ludiek reclamefilmpje uit waarin een aantal consument meteen geloofden dat de Moto Z de innovatieve iPhone 7 is. De echte iPhone vonden de participanten maar saai, vooral door het gebrek aan mods. De boodschap van Lenovo en Motorola was duidelijk: De Moto Z is innovatief, de iPhone 7 niet. Of dat klopt valt te betwisten.

Ludieke reclame

Motorola staat echter nog steeds geheel achter zijn slim bedachte stunt. Vandaag heeft de smartphonefabrikant namelijk een nieuwe reclame uitgebracht waarin de draak wordt gestoken met Apple. In de video maakt Motorola duidelijk dat de originele iPhone een echte gamechanger was. Sindsdien is er een hoop veranderd volgens het bedrijf: De camera is beter geworden, de headphone jack is weg en Rose Gold is nu echt een optie, in plaats van een idee. Oftewel, er is bijna niks veranderd.

Moto Mods

Motorola Moto Z koopwijzer
De Moto Z

Volgens Motorola is het tijd om te stoppen met het telkens opnieuw accepteren van ‘hetzelfde’. Daarmee maakt de smartphonefabrikant natuurlijk het bruggetje naar zijn eigen producten, die volgens het filmpje wel vernieuwend zijn. Dan hebben we het vooral over de Moto Mods, onderdelen die je op je Motorola Moto Z kunt bevestigen. Denk aan een extra batterij, Sound Boost of de Insta-Share Projector.

LG

De video eindigt met de vraag of Motorola zojuist de slimste smartphone ooit heeft gemaakt. Het systeem van Motorola is in ieder geval een stuk intuïtiever dan modules van LG voor de LG G5. Het is echter maar de vraag hoe succesvol de Moto Mods zijn. LG werd geprezen om zijn gedurfde zet, maar de verkopen van de LG G5 vielen tegen en naar verluidt wordt de LG G6 weer een ‘normale’ Android smartphone.

Apple

Apple mag dan misschien niet de meest innovatieve smartphones uitbrengen, maar verkoopt aantallen waar fabrikanten als Motorola enkel van kunnen dromen. Motorola doet met de Moto Z echt iets nieuws en dat is prijzenswaardig, maar innovatieve producten ontwikkelen is slechts de eerste stap. Het grote publiek overtuigen is de volgende.

Bron: Techdroider

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

iPhone X inham Android

Deze briljante app brengt gratis de lelijkste feature van iPhone X naar Android lees verder

Huawei logo

Voorkant Huawei Mate 10 gelekt: high-end toestel met dunne schermranden lees verder

Samsung Apple iPhone X geld

Zoveel verdient Samsung aan elke verkochte iPhone X lees verder

Google Pixel XL design taimen

Google Photos code lekt grootste feature Pixel 2 lees verder

Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy Note 8

Eindelijk: je kunt de Bixby-knop van de Samsung Galaxy S8 en Galaxy Note 8 nu uitzetten lees verder

HMD GLOBAL Nokia 9

Nokia 9 duikt op: premium vlaggenschip met gebogen schermranden lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters