Motorola bevestigt onthullingsdatum Moto Z2 Play

Motorola heeft op Twitter bevestigd dat het op 1 juni een nieuwe smartphone gaat onthullen. Check hier wat je van de Motorola Moto Z2 Play kunt verwachten.

Moto Z2 Play wordt op 1 juni onthuld

Vorige week onthulden gelekte foto’s dat de Moto Z2 Play op 1 juni onthuld gaat worden. Morgen dus. Waar LG faalde met de modulaire LG G5, wist Motorola vorig jaar wel indruk te maken met zijn modulaire Moto Z-serie. We zijn dan ook ontzettend benieuwd naar de tweede generatie.

We hebben goed nieuws, want Motorola heeft de geruchten bevestigd. Motorola Canada heeft op Twitter namelijk een tweet geplaatst waarin aangekondigd wordt dat Motorola’s volgende ‘gedurfde’ telefoon op 1 juni zal worden onthuld.

De naam van het toestel is niet genoemd, maar het gaat hoogstwaarschijnlijk dus om de Motorola Moto Z2 Play. Qua uiterlijk lijkt het toestel erg op zijn voorganger. Geen drastische veranderingen dus. Enkel de vingerafdrukscanner valt op. Die is nu namelijk ovaal-vormig, in plaats van vierkant.

Moto Z2 Play specificaties

Het toestel hoeft ook geen modeshow te winnen. De Moto Z Play stond vooral bekend om de uitstekende accuduur van het model. Laat dat nou helaas net een vlak zijn waarop Motorola dit jaar heeft ingeboet. Geruchten wijzen dus op een 3000mAh batterij. Ter vergelijking: de Moto Z Play had een 3510 mAh batterij.

Moto Z2 Play

De zuinigere Snapdragon 626 chipset zal het een beetje kunnen compenseren. Toch lijkt het er sterk op dat de Moto Z2 Play niet de batterijtopper zal zijn waar fans op hoopten. Maar laten we geen voorbarige conclusies trekken, al heeft Motorola de batterijcapaciteit al wel bevestigd.

Het toestel heeft naar verwachting een 5.5-inch scherm met een resolutie van 1080 x 1920. Gebruikers hebben beschikking tot 4GB aan werkgeheugen en 64GB aan opslaggeheugen. Een 12MP camera maakt het aantrekkelijke pakketje af.

Juist nu vrijwel elk toestel een capabele chipset heeft, worden dit soort mid-rangers steeds interessanter. We gaan morgen ontdekken of Motorola ons echt gaat verrassen met de Moto Z2 Play. Er wordt namelijk gespeculeerd dat de Moto Z2 Play de Moto Z gaat vervangen, en dat daarom het toestel dunner wordt gemaakt. De Moto Z2 Force wordt dan vervolgens het high-end model.

Bron: Phandroid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

T-Mobile

Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Samsung Galaxy S9 render

Betrouwbare leaker lekt fabrieksrenders Samsung Galaxy S9 lees verder

vuurwerk

Zo maak je tijdens oud en nieuw de perfecte vuurwerk foto’s lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters