Motorola Moto Z3 en Moto Z3 Play gelekt: flitsend redesign

Het lijkt er sterk op dat Lenovo/Motorola een redesign voor de meeste Moto smartphones op de planning heeft staan. We hebben al promotiemateriaal van de Motorola Moto X5 voorbij zien komen. Daarbij viel vooral de notch op, en de dunne schermranden. Nu is het weer raak: hetzelfde type beeldmateriaal is gelekt van de Motorola Moto Z3 en de Motorola Moto Z3 Play.

Moto Z3 en Moto Z3 Play

De Moto Z3 en Moto Z3 Play verschillen sterk van hun voorgangers. Motorola neemt afscheid van het ietwat achterhaalde design van de Moto Z2 en Moto Z2 Play. Daarvoor in de plaats krijg je twee toestellen met dunne schermranden. Beide toestellen hebben naar verluidt een 6.0-inch scherm met een resolutie van 1080 x 2220. De Moto Z3 en Moto Z3 Play hebben geen notch.

Lenovo Moto Z3
Lenovo Moto Z3

Geruchten wijzen erop dat er nog een derde model komt, een premium-editie. Dat derde mysterieuze toestel heeft naar verluidt de Snapdragon 845 en een beter scherm. De Snapdragon 845 is de high-end chip van dit jaar. Oftewel, de hardware die je in vrijwel elk flagship terug gaat vinden. Van de OnePlus 6 tot de Samsung Galaxy S9.

Weinig bekend

Over de specs van de Moto Z3 en Moto Z3 Play is verder nog weinig bekend. De vraag bij deze gelekte afbeeldingen is vooral: waar blijven de vingerafdrukscanners? Men speculeert dat ze onder het Motorola logo op de achterkant van beide toestellen zitten. Dat blijft nog even afwachten dus.

Lenovo Moto Z3 Play
Lenovo Moto Z3 Play

Al met al lijken het strakke toestellen te worden. Vooral de Motorola Moto Z3 lijkt wat weg te hebben van Samsung’s nieuwste toestellen. De schermranden lijken zelfs gebogen te zijn, al kan dat ook komen door de render. Voor meer informatie over bijvoorbeeld de specificaties horen we binnenkort hopelijk meer. De Z2 Play werd bijvoorbeeld vorig jaar in juli onthuld. Het is nog niet bekend wanneer Lenovo deze modellen gaat onthullen. Check ondertussen ook de Moto X5.

 

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters