Motorola Q11 ontsnapt aan de onduidelijke foto's

Deze keer is een video verschenen van de nieuwe Motorola Q11 die tevens op haarscherpe foto’s is vastgelegd. Het is nu alleen nog wachten op de aankondiging.

De nieuwe foto’s zijn erg scherp en laten prima zien hoe de nieuwe Motorola Q1 eruit gaat zien. Zo is duidelijk te zien dat het toestel een fraai Qwerty toetsenbord krijgt en een micro-usb uitgang. De camera die achterop op de rug is gemonteerd bestaat uit een 3 megapixel sensor met een kleine LED-flits. Het toestel zal verder over Wifi, GPRS en EDGE internet beschikken. Helaas zal het niet voorzien zijn van HSDPA of UMTS, terwijl hij wel op Windows Mobile zal gaan lopen. Tot de andere specificaties behoren een mini-SD geheugenkaartslot en ondersteuning voor stereo bluetooth. Daarnaast kun je een hoofdtelefoon aansluiten die een 2.5mm uitgang heeft.

p1030404 

Naast de foto’s is er ook een video gemaakt van het toestel wat jammer genoeg wel in het Russisch is. Echter is wel goed te zien hoe het toestel gaat werken en wat we er allemaal van kunnen gaan verwachten. Meer foto’s kun je hier vinden. Het is nu nog wachten op de lancering door Motorola.

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters