Motorola ROKR EM35 officieel

De Motorola ROKR EM35 is officieel aangekondigd door Motorola. Zijn muziek en stijl jouw ding? Lees dan zeker door!

Op tien oktober dit jaar wisten we al te melden dan de Motorola ROKR EM35 er aan zat te komen. De geruchten bleken waar te zijn en Motorola heeft de ROKR EM35 nu dan ook officieel aangekondigd. Aanvankelijk zal alleen Amerika met het toestel verblijdt worden, maar als het een beetje meezit is Europa ook binnenkort aan de beurt. Het toestel is helemaal gericht op muziek, net als de Walkman lijn van Sony Ericsson en de Beat lijn van Samsung.

Afbeelding em35 

De Motorola EM35 is een stijlvolle slider met verschillende muziek handigheden. Zo heeft het toestel een aantal speciale muziektoetsen onder het navigatie toetsenbord, surround muziek en een uitgebreide muziekspeler en -winkel. Ook is er een muziekherkenninngs-functie in het toestel ingebouwd, gelijk aan Samsung’s muziek herkenning en Sony Ericsson’s TrackID. Als klap op de vuurpijl heeft het toestel ook nog de zogenaamde “CrystalTalk” technologie, die de belkwaliteit aanzienlijk moet verbeteren.

Naast alle mooie muziekfuncties is de Motorola ROKR EM35 onder andere voorzien van een drie megapixel camera en een Micro SD geheugenkaart-slot. Helaas is het toestel niet in staat om UMTS of HSDPA netwerken te ontvangen, gebruikers zullen het dus moeten doen met het langzamere GPRS. Qua besturingsysteem en interface heeft de EM35 ook heel wat te bieden. Het toestel draait op Linux en heeft de mogelijkheid om verschillende widgets te downloaden, zoals al in de Motorola VE66 naar voren kwam. Zoals hierboven al te lezen is, is het nog niet bekend of het toestel ook in Nederland uit zal komen. Een eventuele datum is al helemaal te veel gevraagd, natuurlijk.

em35 back 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters