Motorola Rolex lekt, Flash en Inferno geannuleerd

The Boy Genius Report heeft een broer van de Motorola Aura gespot, die waarschijnlijk als opvolger op de markt gaat komen. Verder wist BGR nog wat te melden over de Motorola Flash en de Motorola Inferno, namelijk dat deze beide geannuleerd zijn.

Motorola Rolex scherm

De Motorola Aura lijkt een beetje het gezicht van Motorola te zijn op dit moment in Nederland, hoewel het toestel natuurlijk niet echt geweldig verkoopt vanwege zijn hoge prijskaartje. Dat is voor Motorola echter geen reden om de lijn stop te zetten, een opvolger voor de Aura is alweer gespot. Het toestel heeft de naam Rolex gekregen, natuurlijk vernoemd naar het ronde display dat net als dat van veel Rolexen bedekt is met een laagje saffier. Verder weet BGR te melden dat het toestel voor een groot deel van gehard glas is gemaakt, wat klinkt als een erg duur toestel. Dit is nog niet helemaal zeker, het zou ook kunnen dat de Rolex als een kleiner broertje van de Aura gepositioneerd gaat worden en dus niet de opvolger is, maar een ‘goedkope’ fashion-telefoon. Hiernaast is een screenshot van het toestel te zien, waarop eenzelfde ronde scherm als in de Aura te zien is. Hoe het toestel er verder uit gaat zien is nog onbekend, evenals als de releasedata.

BGR wist ook nog wat te melden over toestellen die we al wel kenden, hoewel dat wat minder positief nieuws was. De Motorola Flash, een erg stijlvolle Windows Mobile-telefoon die eruit ziet alsof hij direct uit de toekomst komt, is gecancelled en zal dus niet meer op de markt gaan komen. Ook de Motorola Inferno, die we al in een roadmap van Motorola zagen, zal niet meer op de markt gaan komen. Dit doet Motorola waarschijnlijk om zich beter op andere toestellen, zoals de Calgary waar we eerder vandaag over meldden, te kunnen richten. Een dergelijke stap zagen we al eerder voor het hele, al aangekondigde, portfolio van Motorola in Nederland behalve de Aura. Aangezien Motorola de Aura in Nederland heeft laten leven kunnen we verwachten dat we ook de Rolex hier gaan zien.

Bron: The Boy Genius Report

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S9 Plus

Gelekte renders Samsung Galaxy S9 tonen uiteindelijke toestel lees verder

Maak kennis met de Samsung Galaxy Note 8: Star Wars Edition lees verder

Apple iPhone X vs OnePlus 5T

OnePlus 5T vs. Apple iPhone X snelheidstest: duurder is niet altijd beter! lees verder

Samsung Galaxy S9 Plus

Leaker lekt geheime wapen Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

iPhone X gebruikers ontdekken nu pas verborgen feature Face ID lees verder

Huawei Nova 3

Foto’s Huawei Nova 3 gelekt: dubbele camera en meer! lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters