Motorola Ruby RAZR3 is toch niet helemaal dood

De laatste keer dat we de Motorola Ruby RAZR3 voorbij zagen komen, was het bericht dat het toestel gecancelled zou zijn en dat daarmee ook een einde zou komen aan de RAZR-lijn van Motorola. Het toestel wil echter maar niet helemaal verdwijnen en ook nu zijn er weer nieuwe geruchten over de derde generatie van de RAZR-lijn opgedoken.

Motorola Ruby VE1 RAZR3 persfoto

Begin december vorig jaar hoorden we voor het laatst van de Motorola Ruby RAZR3, met daarbij de boodschap dat het project door Motorola afgeblazen zou zijn en we het toestel dus niet meer zouden zien. Nu wordt dat eerdere bericht echter weer ontkend, compleet met nieuwe persfoto’s en de officiële naam van het toestel. Het toestel zou onder de naam Motorola VE1 RAZR3 op de markt gekomen zijn met als bijnaam Ruby, compleet met een 5-megapixelcamera, gps, Wi-Fi en nog veel meer functies. De kans dat het toestel nog op de markt komt is erg klein en als het gebeurt zal er in ieder geval nog heel wat aan veranderd worden voor de release.

Het toestel zou in zijn originele vorm draaien op Symbian UIQ versie 3.0, maar zoals al een tijdje bekend is, is de stekker uit UIQ getrokken en de kans dat er nog een toestel op dit besturingssysteem geproduceerd gaat worden is erg klein. Het toestel zal mogelijk nog op de markt komen draaiend op het nieuwe Symbian Foundation, maar ook die keuze lijkt niet logisch. Tegen de tijd dat Symbian Foundation helemaal klaar is, zou een toestel als dit redelijk verouderd zijn en zeker voor een merk als Motorola niet genoeg meer verkopen. De kans dat de RAZR3 ooit nog de markt gaat zien is dus erg klein, maar wellicht is dit bericht een teken dat de RAZR-lijn toch nog niet zijn einde bereikt heeft.

Bron: Unwired View

Samsung Galaxy Note 9 S Pen

Vijf verschillen tussen de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters