Motorola schrapt hele portfolio voor Nederland behalve Aura

Dat het niet goed gaat met Motorola wisten we al, maar nu lijkt de Nederlandse dood echt nabij te zijn voor de producent. Tegenover JouwMobiel heeft het bedrijf namelijk verklaard zijn gehele line-up voor Nederland te schrappen en voorlopig alleen de Aura te gaan voeren.

Motorola Aura Mobile-Review

Op de TeleVisie beurs afgelopen dinsdag hebben we de Motorola-stand bewust even overgeslagen, gewoon omdat er niets te zien was. Het enige wat we er vonden waren een paar Motorola Aura’s. Ook bij het maken van de toestelverwachtingen liepen we steeds weer tegen het feit aan dat verschillende Motorola-toestellen opeens helemaal uit onze informatie en sowieso uit elke berichtgeving verdwenen waren. We hadden dan ook wel verwacht dat Motorola niet veel meer ging brengen in Nederland, maar nu is eindelijk de kogel door de kerk. Motorola heeft namelijk tegenover JouwMobiel verklaard dat het gehele portfolio van Motorola in Nederland geschrapt is, met uitzondering van de Aura die overigens alweer een tijdje te koop is.

Deze stap is gemaakt omdat de toestellen, waaronder de Motorola Surf, de Motorola ZN300, de Motorola EM35 en, misschien nog wel het leukste toestel, de Motorola Renew, waarschijnlijk toch niet zoveel aftrek zullen vinden op de Nederlandse markt en op deze manier kan Motorola zich beter focussen op de toekomstige line-up. We mogen dus verwachten dat het nu afgelopen is met het uitmelken van de RAZR-serie en dat Motorola zich weer op echte innovatie gaat richten, iets wat de afgelopen jaren een beetje uit het zicht verdwenen is, zo getuigt ook deze stap van het merk.

Bron: JouwMobiel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Apple

Livestream: zo volg je vanavond live Apple’s WWDC 2017 keynote evenement lees verder

Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Tele2 unlimited

Tele2 overtreft T-Mobile in prijzenoorlog met onbeperkt abonnement lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters