Motorola schrapt hele portfolio voor Nederland behalve Aura

Dat het niet goed gaat met Motorola wisten we al, maar nu lijkt de Nederlandse dood echt nabij te zijn voor de producent. Tegenover JouwMobiel heeft het bedrijf namelijk verklaard zijn gehele line-up voor Nederland te schrappen en voorlopig alleen de Aura te gaan voeren.

Motorola Aura Mobile-Review

Op de TeleVisie beurs afgelopen dinsdag hebben we de Motorola-stand bewust even overgeslagen, gewoon omdat er niets te zien was. Het enige wat we er vonden waren een paar Motorola Aura’s. Ook bij het maken van de toestelverwachtingen liepen we steeds weer tegen het feit aan dat verschillende Motorola-toestellen opeens helemaal uit onze informatie en sowieso uit elke berichtgeving verdwenen waren. We hadden dan ook wel verwacht dat Motorola niet veel meer ging brengen in Nederland, maar nu is eindelijk de kogel door de kerk. Motorola heeft namelijk tegenover JouwMobiel verklaard dat het gehele portfolio van Motorola in Nederland geschrapt is, met uitzondering van de Aura die overigens alweer een tijdje te koop is.

Deze stap is gemaakt omdat de toestellen, waaronder de Motorola Surf, de Motorola ZN300, de Motorola EM35 en, misschien nog wel het leukste toestel, de Motorola Renew, waarschijnlijk toch niet zoveel aftrek zullen vinden op de Nederlandse markt en op deze manier kan Motorola zich beter focussen op de toekomstige line-up. We mogen dus verwachten dat het nu afgelopen is met het uitmelken van de RAZR-serie en dat Motorola zich weer op echte innovatie gaat richten, iets wat de afgelopen jaren een beetje uit het zicht verdwenen is, zo getuigt ook deze stap van het merk.

Bron: JouwMobiel

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters