Motorola schrapt hele portfolio voor Nederland behalve Aura

Dat het niet goed gaat met Motorola wisten we al, maar nu lijkt de Nederlandse dood echt nabij te zijn voor de producent. Tegenover JouwMobiel heeft het bedrijf namelijk verklaard zijn gehele line-up voor Nederland te schrappen en voorlopig alleen de Aura te gaan voeren.

Motorola Aura Mobile-Review

Op de TeleVisie beurs afgelopen dinsdag hebben we de Motorola-stand bewust even overgeslagen, gewoon omdat er niets te zien was. Het enige wat we er vonden waren een paar Motorola Aura’s. Ook bij het maken van de toestelverwachtingen liepen we steeds weer tegen het feit aan dat verschillende Motorola-toestellen opeens helemaal uit onze informatie en sowieso uit elke berichtgeving verdwenen waren. We hadden dan ook wel verwacht dat Motorola niet veel meer ging brengen in Nederland, maar nu is eindelijk de kogel door de kerk. Motorola heeft namelijk tegenover JouwMobiel verklaard dat het gehele portfolio van Motorola in Nederland geschrapt is, met uitzondering van de Aura die overigens alweer een tijdje te koop is.

Deze stap is gemaakt omdat de toestellen, waaronder de Motorola Surf, de Motorola ZN300, de Motorola EM35 en, misschien nog wel het leukste toestel, de Motorola Renew, waarschijnlijk toch niet zoveel aftrek zullen vinden op de Nederlandse markt en op deze manier kan Motorola zich beter focussen op de toekomstige line-up. We mogen dus verwachten dat het nu afgelopen is met het uitmelken van de RAZR-serie en dat Motorola zich weer op echte innovatie gaat richten, iets wat de afgelopen jaren een beetje uit het zicht verdwenen is, zo getuigt ook deze stap van het merk.

Bron: JouwMobiel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters