Motorola Sholes goedgekeurd door de FCC

De Motorola Sholes is in een rapport van de Amerikaanse telecomwaakhond FCC opgedoken. Het toestel werd goedgekeurd voor een release op de Amerikaanse markt. Dit wijst mogelijk op een release volgende maand.

Motorola Sholes Android

De Sholes moet Motorola’s high-end Android-smartphone worden. Met een scherm van 3,7 inch met een resolutie van 480 x 854, een 5-megapixelcamera, en naar verwachting een snelle processor, heeft de Sholes in ieder geval de specificaties in huis om een topper te worden. Door de resolutie is het zeker dat het toestel op een nieuwere versie van het Android OS zal draaien. Dit zal waarschijnlijk versie 1.6 worden. Het is daarmee mogelijk dat de Sholes de eerst uitgebrachte Donut-telefoon wordt. Hoewel er geen releasedatum bekend is, kan uit het testrapport van de FCC geconcludeerd worden dat de release niet erg lang meer op zich zal laten wachten. Geruchten spreken over een release volgende maand.

Het rapport van de FCC laat de communicatienetwerken en -protocols zien waar de Sholes mee kan werken. Hieronder vallen Bluetooth, Wi-Fi, en de Amerikaanse telecommunicatienetwerken CDMA en EV-DO Rev. A. Dit houdt min of meer in dat de Sholes alleen op de Amerikaanse telecomnetwerken werkt. Of er op korte termijn ook een GSM+UMTS-versie in de planning staat, is niet bekend. In het FCC-document staat nog meer informatie. Hieronder vallen foto’s, functies en gebruikershandleidingen. Deze zijn echter niet in te zien. Volgens het document blijven deze nog 180 dagen op slot.

FCC spec sheet Motorola Sholes

 

Bron: Phone Arena

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters