'Motorola toont nieuwe Moto 360 op Twitter'

Motorola heeft op Twitter en Instagram een video geplaatst met een horloge erin dat de opvolger van de huidige Motorola Moto 360 schijnt te worden. Motorola heeft zelf nog geen informatie bevestigd en heeft de video offline gehaald.

Motorola toont nieuwe Moto 360 op Twitter screen shot 2015 08 14 at 12 16 06 pm1

De video is (nog) te bekijken via de bronlink onder deze tekst. De video is zowel via Twitter als via Instagram gedeeld, en is vervolgens bij de beide media offline gehaald. Op het eerste oog lijkt deze video op een standaard Android Wear promotievideo. Als je beter kijkt zie je dat de Motorola Moto 360 niet overeenkomt met de huidige Moto 360.

De uiteinden van het horloge waaraan het bandje vastgemaakt wordt zijn anders. Bij de eerste generatie Moto 360 loopt het bandje tot onder het horloge. Bij dit horloge zijn de uiteinden een stuk verder van de horlogekast af. Het tweede verschil is de knop van het horloge. Op de huidige 360 zit de knop iets lager dan bij het horloge in deze video.

Het uiterlijk van dit horloge komt overeen met een horloge dat in mei gelekt werd als de opvolger van de Motorola Moto 360. Hoewel niks zeker is, is de kans reëel dat we kijken naar de volgende generatie Moto 360.

Waarom deze video van dit horloge online gekomen is, is nog niet bekend. De kans bestaat dat de video per ongeluk online gekomen is. In dat geval is het opmerkelijk dat de video op zowel Twitter als Instagram online kwam. Een andere reden zou persaandacht kunnen zijn. Motorola kan de video geüpload hebben om persaandacht te krijgen voor de Moto 360. Als dit het plan was, is het gelukt.

Bron: Motorola video

tags:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
  Apple Watch Pride Edition

  Gedeelte opbrengst Apple Watch Pride Edition bandje gaat naar LGBTQ groepen lees verder

  Snapchat Spectacles 2

  Snapchat Spectacles 2 legt focus op augmented reality lees verder

  Apple Watch 3

  Apple experimenteert met flexibele displays voor nieuwe Apple Watch lees verder

  FitBit

  ‘Nieuwe smartwatch van FitBit heeft accuduur van vier dagen’ lees verder

  Android Wear 2.0

  Deze smartwatches krijgen Android Wear 2.0 lees verder

  Uvolt Watch

  Uvolt Watch: laad je telefoon snel op met deze unieke smartwatch lees verder

  Volg ons via

  Nieuwsbrief

  Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters