Motorola wil gelijk de 8 megapixel slag gaan slaan

Volgens ingewijden bij Motorola staat de producent op het punt om een 8 megapixel telefoon te introduceren. Zo wil het zich zelf weer op de kaart gaan zetten.

Als we deze geruchten mogen geloven dan gaat Motorola nog één poging wagen om haar toestel divisie uit de rode cijfers te trekken. Insiders van de Amerikaanse fabrikant hebben informatie doorgespeeld over de ‘Alexander’, een 8 Megapixel toestel dat tegen het eind van dit jaar op de markt moet komen. Mocht dit toestel niet het succes brengen dat men ervan verwacht, dan valt definitief het doek voor Motorola als onafhankelijke toestel fabrikant, zo meldt de bron.

Over het toestel zelf weet hij te melden dat die, behalve met een 8 Megapixel camera, uitgerust zal worden met een GPS ontvanger, UIQ 4.0 (of hoger) besturingssysteem, een NVIDIA chipset voor video en 3D graphics en mogelijk ook touchscreen bediening. Binnen Motorola wordt met argusogen gekeken naar de vordering van het project dat absoluut geheim had moeten blijven tot vlak voor de introductie maar daar is men, mits deze geruchten kloppen natuurlijk, dus al niet in geslaagd.

6-23-08-moto 
Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters