Motorola Xoom-tablet komt ook in WiFi-only versie

De Motorola Xoom-tablet is straks net als de iPad in twee smaken te krijgen: met 3G en met alleen WiFi. Dat maakte de Latijns-Amerikaanse Motorola-baas Maurizio Angelone bekend.

xoom

De WiFi-versie van de Xoom, de eerste tablet die op Android Honeycomb 3.0 loopt, wordt daar vanaf april in de winkels verkocht. Een maand later zou de 3G-versie ernaast moeten liggen. Angelone noemde het een voordeel dat de tablets, evenals de nieuwe smartphones van Motorola, in het continent zelf worden gefabriceerd.

Wanneer de Xoom-tablets naar Europa komen, is nog niet bekend. De tablet van Motorola stal de show tijdens de CES-beurs in Las Vegas en was volgens een verkiezing het beste product wat er getoond werd. En dat wil wat zeggen, want er werden wel honderd tablets van alle soorten, maten en merken getoond. De Xoom was echter de enige die al op Android Honeycomb liep en daarmee heeft deze tablet een voorsprong op de rest. Honeycomb is de eerste versie van Android die echt geschikt is gemaakt voor tablets.

De Xoom WiFI wijkt voor de rest niet af van zijn 3G-broer, en zal waarschijnlijk wat goedkoper zijn. De specificaties zijn al bekend: een 1GHz dual-core Tegra 2-processor, een10.1-inch HD display dat video’s op 1080p kan afspelen en een scherm met een resolutie van1280 x 800 pixels.

Bron: infobae

Chrome OS Acer tablet Google

Google verovert educatieve markt: Chrome OS komt naar tablets lees verder

Google Pixel C Apple

De Android-tablet markt ligt op zijn gat, met Apple als grote winnaar lees verder

Apple iPad dunne schermranden

Insiders verklappen details volgende iPad: dunne schermranden en meer lees verder

Luna Display iPad

Deze dongel maakt van je iPad camera een extra homeknop lees verder

Microsoft Surface Mini

Drie jaar later: specificaties en foto’s geschrapte Microsoft Surface Mini gelekt lees verder

Samsung Galaxy Tab S3 hands-on

Acht onmisbare geoptimaliseerde apps voor je Android tablet lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters