Motorola zet niet op elk toestel Android Ice Cream Sandwich

Motorola is niet van plan om de huidige Androidtelefoons allemaal van een Android Ice Cream Sandwich-update te voorzien. Alleen de toestellen waarvan Motorola zeker weet dat die het aan kunnen, krijgen de 4.0-update.

Android Ice Cream Sandwich

Motorola is alleen van plan om Ice Cream Sandwich uit te rollen naar toestellen waarbij die update een meerwaarde oplevert. Toestellen waarbij dat niet zo is, kunnen fluiten naar de update.

Een lijst is uitgelekt waarop alle Motorola-smartphones staan die in Amerika circuleren. Een flink aantal blijkt de ICS-update niet te krijgen. Op het lijstje is dat vooral het geval bij de wat oudere smartphones. Die blijven op Android 2.3 Gingerbread lopen, als het aan Motorola ligt.

Motorola meldt hier zelf het volgende over in een blogpost. ”U zult zich misschien afvragen waarom niet alle toestellen de update naar Android 4.0 krijgen. Dat ligt hieraan. Wij werken heel nauw samen met Google en telefoonoperators voor elke software-update. Wij willen dat de update onze toestellen verbetert. Als wij vinden dat dit niet het geval is, dan zal dat specifieke toestel de update niet krijgen.”

Op Slashgear is een lijst te zien met alle Motorolatelefoons, met daarachter het antwoord op de vraag of ze de ICS-update krijgen of niet.

Bron: Slashgaer

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters