Motorola zet niet op elk toestel Android Ice Cream Sandwich

Motorola is niet van plan om de huidige Androidtelefoons allemaal van een Android Ice Cream Sandwich-update te voorzien. Alleen de toestellen waarvan Motorola zeker weet dat die het aan kunnen, krijgen de 4.0-update.

Android Ice Cream Sandwich

Motorola is alleen van plan om Ice Cream Sandwich uit te rollen naar toestellen waarbij die update een meerwaarde oplevert. Toestellen waarbij dat niet zo is, kunnen fluiten naar de update.

Een lijst is uitgelekt waarop alle Motorola-smartphones staan die in Amerika circuleren. Een flink aantal blijkt de ICS-update niet te krijgen. Op het lijstje is dat vooral het geval bij de wat oudere smartphones. Die blijven op Android 2.3 Gingerbread lopen, als het aan Motorola ligt.

Motorola meldt hier zelf het volgende over in een blogpost. ”U zult zich misschien afvragen waarom niet alle toestellen de update naar Android 4.0 krijgen. Dat ligt hieraan. Wij werken heel nauw samen met Google en telefoonoperators voor elke software-update. Wij willen dat de update onze toestellen verbetert. Als wij vinden dat dit niet het geval is, dan zal dat specifieke toestel de update niet krijgen.”

Op Slashgear is een lijst te zien met alle Motorolatelefoons, met daarachter het antwoord op de vraag of ze de ICS-update krijgen of niet.

Bron: Slashgaer

OnePlus 6 Oppo R15

OPPO R15 onthuld: maak kennis met de OnePlus 6 lees verder

Huawei P20 Lite

Huawei P20 Lite nu officieel in Nederland verkrijgbaar lees verder

smartphone veiligheid

Android is volgens Google nu even veilig als iOS lees verder

iPhone SE2 (mogelijk)

Kruising opgedoken tussen iPhone X en iPhone SE lees verder

Wiko View 2 Pro preview Samsung Galaxy S10

Samsung heeft grootse plannen voor Samsung Galaxy S10 lees verder

HTC U12+

Eindelijk gelekt: Maak kennis met de HTC U12+ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters