Motorola zet ook de ROKR E8 in de etalage

Motorola heeft naast de Z10 ook de E8 geïntroduceerd op de CES in Amerika. De E8 heeft 2 gb intern geheugen en een 2 megapixel camera.

De ROKR E8 is een uitgebreide music phone die is voorzien van ModeShift technologie. Dit is een nieuwe feature die het switchen tussen telefoon en muziek speler makkelijk moet maken. Ook de Crystal Talk technologie, voor betere geluidskwaliteit is weer aanwezig. Verdere specificaties zijn quadband gprs/edge, een 2 inch kleurenscherm van 262 duizend kleuren. Er is een 2 megapixel camera en 2 gigbayte intern geheugen aan boord. Het geheugen is wel uitbreidbaar. Verder stereo Bluetooth, FM-radio, een volledige html-browser en een standaard 3,5 inch audio-uitgang.

Wanneer de ROKR E8 is uitgeschakeld is hij van voren helemaal glad, hij is namelijk uitgerust met een soort tiptoetsen die oplichten afhankelijk van de functie. In telefoonmodus zal er een virtueel numeriek toetsenbord verschijnen, in de muziekmodus verschijnen speciale muziektoetsen. Ook is er een speciaal scrollwiel aanwezig om gemakkelijk door de muziek te kunnen bladeren.

De ROKR E8 zal waarschijnlijk nog dit kwartaal in de VS verschijnen. De prijs is nog niet bekend gemaakt. Ook is nog niet bekend wanneer de E8 in Europa zal verschijnen.

motorola-rokr-e8-official 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact met ons?

  • Qontent Matters
  • Czaar Peterstraat 159
  • 1018 PJ Amsterdam

Volg ons via