Motorola ZN300 officieel aangekondigd

Na eerdere geruchten over de Motorola ZN300 is het toestel nu dan officieel gepresenteerd door de fabrikant. Motorola presenteert het toestel als een imaging- en multimediatoestel.

Motorola ZN300

Volgens Motorola is het toestel ideaal voor iedereen die via sociale netwerken graag in contact wil blijven met zijn of haar vrienden. Zo staan er standaard op het toestel al applicaties voor Facebook, MySpace, Photobucket en Youtube. Via deze applicaties is het mogelijk om foto’s en video’s gemaakt met de 3,1-megapixelcamera direct te uploaden naar je profiel op een van die sites. Nu is 3,1 megapixel in feite genoeg om op standaard fotoformaat foto’s te printen, maar voor een ‘imaging- en multimediatoestel’ lijkt het met de huidige standaard toch wat aan de lage kant. Ter ondersteuning van de 3,1-megapixelcamera heeft het toestel een led-flash en 8x digitale zoom. Daarnaast heeft het toestel een speciale knop om snel te kunnen wisselen tussen camera-, video- en reviewmode. Helaas staat er in de specificaties van Motorola niet bij in welke resolutie de camera video opneemt. Wel bekend is dat de camera filmt met 15 frames per seconde.

Een andere multimediafunctie die we op het toestel terugvinden is Video Mixer. Met Video Mixer is het mogelijk overgangen, geluidseffecten en foto’s aan een video toe te voegen en de video te bewerken. Het toestel bevat slechts 8 MB intern geheugen, maar dit is wel uit te breiden door middel van een geheugenkaart van maximaal 32 GB. Om bestanden snel over te kunnen zetten naar een pc of andere telefoon heeft het toestel Stereo Bluetooth 2.0 en een USB 2.0 High Speed aansluiting. Volgens Motorola zal het toestel nog dit kwartaal op de markt verschijnen. Prijzen zijn nog niet bekend.

Motorola ZN300

 

Motorola ZN300

 

Bron: Motorola

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters