Motorola's eerste Android-toestel wordt de Calgary

Samsung en HTC zijn inmiddels voorzien van één of meerdere Android-toestellen, Motorola nog niet. Volgens de nieuwste geruchten gaat dat echter snel gebeuren in de vorm van de Motorola Calgary die we al eerder in een roadmap zagen.

Motorola Calgary Android

Motorola doet het nog steeds slecht, maar ziet in Android een nieuwe goudmijn. Na de G1 en G2 van HTC is ook Samsung overstag gegaan in de vorm van de Samsung i7500. Motorola wil ook een graantje hiervan meepikken, zoals al bekend was. Nu zijn er echter concrete geruchten over de Android-telefoon van Motorola opgedoken. Volgens Boy Genius Report zal de Motorola Calgary, die we al in een roadmap tegenkwamen, Motorla’s eerste Android-toestel worden.

Al vanaf het moment dat de roadmap naar boven kwam verwachtten sommige mensen dat de Calgary een Android-toestel zou worden, nu lijkt dat ook intern bevestigd te zijn. De qwerty-slider zal op messaging gericht zijn en Android is daar een prima platform voor. Wat de Calgary echter helemaal van zijn concurrenten onderscheidt is zijn design. De G1 ziet er niet erg mooi uit en de G2 en i7500 hebben ook niet echt speciale looks. De Calgary ziet er, als we de eerste mock-ups mogen geloven, erg strak en modern uit en heeft dan ook een groot voordeel over de vorige Android-toestellen. De specificaties zijn nog niet bekend en de prijs is evenmin naar buiten gekomen, dus dat zullen de factoren zijn die de Calgary tot een succes moeten maken. In Amerika zal het toestel door Verizon gevoerd gaan worden, maar waarschijnlijk komt het ook naar Nederland.

Bron: Boy Genius Report

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy Note 8

Grootte vergeleken: Samsung Galaxy Note 8 naast iPhone 7 Plus, Galaxy S8 en meer! lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8 onthuld: alles wat je moet weten lees verder

HTC Android Oreo

Deze HTC-telefoons krijgen een update naar Android Oreo lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Volg de onthulling van de Samsung Galaxy Note 8 hier live! lees verder

Android 8.0 Oreo

Android 8.0 Oreo: 15 nieuwe features die je niet mag missen lees verder

Android 8.0 Oreo

Android Oreo is er! Maar wanneer krijg je het daadwerkelijk op je toestel? lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters