Motorola's eerste Android-toestel wordt de Calgary

Samsung en HTC zijn inmiddels voorzien van één of meerdere Android-toestellen, Motorola nog niet. Volgens de nieuwste geruchten gaat dat echter snel gebeuren in de vorm van de Motorola Calgary die we al eerder in een roadmap zagen.

Motorola Calgary Android

Motorola doet het nog steeds slecht, maar ziet in Android een nieuwe goudmijn. Na de G1 en G2 van HTC is ook Samsung overstag gegaan in de vorm van de Samsung i7500. Motorola wil ook een graantje hiervan meepikken, zoals al bekend was. Nu zijn er echter concrete geruchten over de Android-telefoon van Motorola opgedoken. Volgens Boy Genius Report zal de Motorola Calgary, die we al in een roadmap tegenkwamen, Motorla’s eerste Android-toestel worden.

Al vanaf het moment dat de roadmap naar boven kwam verwachtten sommige mensen dat de Calgary een Android-toestel zou worden, nu lijkt dat ook intern bevestigd te zijn. De qwerty-slider zal op messaging gericht zijn en Android is daar een prima platform voor. Wat de Calgary echter helemaal van zijn concurrenten onderscheidt is zijn design. De G1 ziet er niet erg mooi uit en de G2 en i7500 hebben ook niet echt speciale looks. De Calgary ziet er, als we de eerste mock-ups mogen geloven, erg strak en modern uit en heeft dan ook een groot voordeel over de vorige Android-toestellen. De specificaties zijn nog niet bekend en de prijs is evenmin naar buiten gekomen, dus dat zullen de factoren zijn die de Calgary tot een succes moeten maken. In Amerika zal het toestel door Verizon gevoerd gaan worden, maar waarschijnlijk komt het ook naar Nederland.

Bron: Boy Genius Report

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
headphone jack

Waarom Google headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

WhatsApp Emoji

Whatsapp ondersteunt binnenkort in groepen videobellen lees verder

Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro onthuld: high-end smartphone met dunne schermranden komt naar Nederland lees verder

Specificaties en foto eerste smartphone van Razer gelekt lees verder

Samsung Galaxy A5 2018 Galaxy A7 2018

Flink aantal renders Samsung Galaxy A5 2018 en Galaxy A7 2018 gelekt lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters