MTV bestormt de Dam vooruitlopend op samenwerking met Hi

Dat MTV en Hi gaan samenwerken om MTV in de mobiele markt te zetten was al even bekend, maar het bedrijf is nu ook begonnen met een publiekelijke uiting van dit feit. Veel info over het nieuwe Hi MTV is nog niet bekend.

In december werd al bekend dat Hi en MTV gaan samenwerken om MTV in telecomland op de kaart te gaan zetten, maar officieel was het nog niet. Dat is het nu wel en MTV heeft meteen groots uitgepakt. Een zogenaamde ‘Mobiele Eenheid’ bestormde de Dam in Amsterdam om mensen te ondervragen over hun belgedrag. De groep mensen kwam in ME-kleding in een busje de dam op rijden waarna ze het publiek verraste met een aantal vragen over hun belgedrag.

Wat MTV precies wil gaan doen op de mobiele markt is nog niet bekend, maar volgens woordvoerder Annemiek Stijl wil MTV wel echt iets toevoegen aan de markt:

    “We zijn al lang niet meer alleen een tv-zender. Televisie, internet en mobiele telefonie worden steeds meer één. Wij denken dat we echt iets kunnen aanvullen in de mobiele telefonie en willen dat gat graag opvullen. Dat zal bepaald niet geruisloos gebeuren. Meer kan ik er nog niet over vertellen, maar ik raad iedereen aan oren en ogen geopend te houden. Half februari laten we weer van ons horen.”

In een persuitnodiging van MTV is te lezen dat het bedrijf op maandag 15 februari, aanstaande maandag dus, details zal verschaffen over de nieuwe samenwerking. Wij zullen hier niet aanwezig zijn omdat we met z’n allen bij het Mobile World Congress zitten, maar het is dus wel duidelijk dat we er binnenkort meer over gaan horen.

MTV Hi ME actie

 

MTV Hi ME actie

 

MTV Hi ME actie

 

MTV Hi banner

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Smartphone batterij langer bruikbaar door verlagen processor snelheid

Deze smartphonemakers maken je toestel niet langzamer via updates lees verder

Samsung logo

Zeven dingen die je nog niet wist over Samsung lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters