MTV Mobile komt met voordeelapplicatie voor haar klanten

MTV Mobile heeft in samenwerking met AppVantages een applicatie geïntroduceerd om zijn klanten te voorzien van korting op producten via hun smartphones. De applicatie is beschikbaar voor alle iOS-, Android- en BlackBerry-klanten van de provider.

De applicatie AppVantages bestaat al even maar is nu door MTV Mobile omarmd om zijn klanten extra voordeel te bieden via de mobiel. De applicatie biedt gebruikers kortingen aan op uiteenlopende producten en evenementen. Deze kunnen ze vervolgens inwisselen en zo kunnen ze geld besparen. MTV Mobile gaat nu onder zijn eigen klanten de app promoten, zo laat de provider in een persbericht weten.

MTV Mobile gaat via de app zijn eigen klanten extra kortingen aanbieden bovenop de korting die normale gebruikers van de app krijgen. “We lanceren AppVantages voor iedere smartphonegebruiker. Voor onze eigen abonnees gelden nog eens extra kortingen als zij gebruik maken van AppVantages naast de kortingen die zij sowieso al kregen op producten en op events en festivals. Denk hierbij aan een gratis drankje op een festival, zoals Amsterdam Open Air, een early bird-actie met korting op kaarten of een actie zoals op Valtifest waarbij bezoekers smartphones konden winnen” aldus Bas de Kuiper, Manager MTV Mobile.

De applicatie past in de strategie van MTV Mobile om extra content aan de klanten te bieden. Zo heeft het bedrijf al een speciaal MTV portaal waar abonnees video’s en andere exclusieve content van MTV kunnen bekijken. De applicatie is vooral gericht op jongeren, zo laat MTV weten.

De applicatie is beschikbaar voor het Android OS, iOS en BlackBerry OS en is gratis te downloaden.

AppVantages iOS

 

AppVantages BlackBerry

 

AppVantages Android

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Apple

Livestream: zo volg je vanavond live Apple’s WWDC 2017 keynote evenement lees verder

Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Tele2 unlimited

Tele2 overtreft T-Mobile in prijzenoorlog met onbeperkt abonnement lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters