MTV Mobile richt zich op power consumers

All About Phones heeft meer informatie in handen gekregen over het nieuwe telecommerk van MTV en Hi. MTV Mobile is bedoeld voor jongeren die een wat grotere bundel willen hebben en daarbij onbeperkt willen kunnen internetten.

MTV Mobile

All About Phones heeft meer informatie verkregen over de nieuwe virtuele operator van muziekzender MTV. MTV Mobile is in andere landen door Europa al langer bekend, aanstaande maandag zal de muziekzender ook mobiel Nederland bereiken. MTV is hiervoor een samenwerking aangegaan met Hi van KPN aangezien dit merk zich speciaal op jongeren richt. Uit informatie die All About Phones heeft gekregen blijkt dat MTV Mobile zich op de power consumer gaat richten, wat inhoudt dat mensen met een wat grotere belbundel de doelgroep van de nieuwe MVNO zullen zijn. Onder de Pay-off ‘Always online, more minutes and more MTV’ gaat het nieuwe netwerk jongeren voor zich proberen te winnen. De bundel van MTV Mobile zal standaard een internetbundel bevatten en in een uitnodiging van de lancering van het merk werd al duidelijk dat de eerste telefoon die het netwerk gaat leveren een BlackBerry 9700 Bold zal zijn.

Inmiddels worden alle 29 Hi-winkels voorzien van een MTV-schap zodat de verkoop van MTV Mobile volgende week van start kan gaan. De webshop gaat ook ergens rond die tijd live en deze zal ook extra content aan de gebruikers bieden. Zo kunnen uitzendingen van MTV bekeken worden en liedjes en andere content binnengehaald worden via het mobiele merk. Aanstaande maandag is de lancering van MTV Mobile in Amsterdam. All About Phones zal hierbij aanwezig zijn.

MTV Mobile

 

MTV Mobile

 

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters