Multi Mobile lanceert een DUALSIM PDA

Het Nederlandse Multi Mobile introduceert een Windows Mobile 6.0 PDA waar twéé simkaarten in kunnen. Je bent met dit toestel op twee nummers tegelijkertijd bereikbaar.

Het toestel heeft wat weg van een Samsung echter loopt dit beestje geheel op Windows Mobile 6.0. Het loopt jammer genoeg wel op een TI OMAP 580 processor die zijn werk op 200 MHz doet. Verder heeft het 256mb rom en 64mb ram. Natuurlijk ontbreekt er geen touchscreen op want het 2.8 inch gevaarte kan een standaard resolutie aan van 240*320. Verder zal dit toestel tri-band netwerken aan kunnen en het internet gaat slechts over een EDGE netwerk, wat we in Nederland jammer genoeg niet meer hebben.

Het meest opvallende aan dit toestel is dat het twee simkaarten kan herbergen waarop mensen tegelijkertijd bereikbaar zijn. Je bent constant met beide nummers bereikbaar, je hoeft dus niet te kiezen met welk nummer je onderweg wel of niet kunt bellen. Naar verwachting zijn de toestellen vanaf medio april 2008 verkrijgbaar via diverse retail- en internetwinkels. Het toestel zal een adviesprijs van 529 euro krijgen.

dualsim pda - weerspiegeling

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters