'Multitasking in iPhone OS 4.0'

Volgens AppleInsider zal de volgende versie van iPhone OS, iPhone OS 4.0, geleverd worden met een multitasking functie. Dit zal kunnen worden opgeroepen door twee keer op de home knop te drukken waarna de verschillende lopende apps getoond worden in de vorm van icoontjes.

iPhone Multitasking

Voorheen moest je nog de ene app afsluiten voordat je naar een andere app kon gaan, maar met de nieuwe functie zou je door twee drukken op de home knop toegang hebben tot alle op de achtergrond draaiende Apps. Deze zouden dan net als bij de Expose functie in Mac OS X in het scherm vliegen. Omdat volledige screenshots van de apps te groot zijn voor het ‘kleine’ iPhone scherm zijn deze vertegenwoordigt door hun icoontjes. Wanneer je dan op een van die icoontjes drukt schakel je over naar de desbetreffende app en blijft de app die je achterlaat op de achtergrond doorlopen.

Multitasking op de iPhone is nu al mogelijk met bijvoorbeeld Safari of de iPod functie op de iPhone. Apple had deze functie echter tot de eigen apps beperkt. De grootste reden daarvoor was dat multitasking te veel batterijtijd op zou eisen. Daarom kwam Apple met push-notificaties die via de server van Apple werken.

Naast de nieuwe multitasking functie zou Apple ook met een globale inbox voor mail komen en icoontjes voor contacten in het home scherm.

Bron: AppleInsider

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Modern Combat 5

De vijf beste iPhone shooters met 3D Touch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters