Murtazin: 'WP7-toestel Sony Ericsson is gecancelled prototype'

Het opwindende nieuws over een nieuwe Sony Ericsson-telefoon met Windows Phone 7 erop is lang niet zo opwindend, meldt de Russische telefoonblogger Eldar Murtazin van Mobile-Review. Het zou gaan om een prototype dat door de fabrikant is geannuleerd voordat het in de winkels kwam.

Sony Ericsson Windows Phone 7 met tweet Murtazin

Dat meldt Murtazin in een tweet. Terwijl er juist steeds meer foto’s van het toestel zijn gaan circuleren, meldt de Rus droogjes dat het gerucht nergens op slaat. De plaatjes van de telefoon met het uitschuivende qwerty-toetsenbord en een superoude versie van Windows Phone 7 erop stammen volgens Murtazin uit de tijd dat Sony Ericsson nog een partner was van Microsoft om een van de eerste WP7-toestellen te lanceren. Uiteindelijk bleven voor die lancering alleen Samsung, HTC en LG over. Ook een veelgeshowd WP7-toestel van Asus, de E600, kwam overigens nooit uit.

Waardoor de deal tussen Microsoft en Sony Ericsson is afgesprongen, is onbekend. Overigens heeft de fabrikant onlangs gezegd zich voornamelijk op Android-telefoons te blijven richten, maar een toekomstige release van WP7-toestellen niet uit te sluiten. Dat zal echter niet snel gebeuren.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters