Murtazin: 'WP7-toestel Sony Ericsson is gecancelled prototype'

Het opwindende nieuws over een nieuwe Sony Ericsson-telefoon met Windows Phone 7 erop is lang niet zo opwindend, meldt de Russische telefoonblogger Eldar Murtazin van Mobile-Review. Het zou gaan om een prototype dat door de fabrikant is geannuleerd voordat het in de winkels kwam.

Sony Ericsson Windows Phone 7 met tweet Murtazin

Dat meldt Murtazin in een tweet. Terwijl er juist steeds meer foto’s van het toestel zijn gaan circuleren, meldt de Rus droogjes dat het gerucht nergens op slaat. De plaatjes van de telefoon met het uitschuivende qwerty-toetsenbord en een superoude versie van Windows Phone 7 erop stammen volgens Murtazin uit de tijd dat Sony Ericsson nog een partner was van Microsoft om een van de eerste WP7-toestellen te lanceren. Uiteindelijk bleven voor die lancering alleen Samsung, HTC en LG over. Ook een veelgeshowd WP7-toestel van Asus, de E600, kwam overigens nooit uit.

Waardoor de deal tussen Microsoft en Sony Ericsson is afgesprongen, is onbekend. Overigens heeft de fabrikant onlangs gezegd zich voornamelijk op Android-telefoons te blijven richten, maar een toekomstige release van WP7-toestellen niet uit te sluiten. Dat zal echter niet snel gebeuren.

HTC U12+

HTC U12+ gelanceerd: het grootste en spannendste HTC toestel tot nu toe lees verder

OnePlus 6 vs. Galaxy 9+

OnePlus 6 is sneller dan Galaxy S9+ en iPhone X lees verder

HTC onthult per ongeluk HTC U12+ op website lees verder

Samsung

Onthulling Samsung Galaxy Note 9 en S10 eerder dan verwacht lees verder

Huawei P20 Lite review design

Vijf redenen om (niet) voor de Huawei P20 Lite te gaan lees verder

Xiaomi Mi 8 lek

In-display vingerafdrukscanner voor Xiaomi Mi 8 en niet Mi 7 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters