Murtazin: 'WP7-toestel Sony Ericsson is gecancelled prototype'

Het opwindende nieuws over een nieuwe Sony Ericsson-telefoon met Windows Phone 7 erop is lang niet zo opwindend, meldt de Russische telefoonblogger Eldar Murtazin van Mobile-Review. Het zou gaan om een prototype dat door de fabrikant is geannuleerd voordat het in de winkels kwam.

Sony Ericsson Windows Phone 7 met tweet Murtazin

Dat meldt Murtazin in een tweet. Terwijl er juist steeds meer foto’s van het toestel zijn gaan circuleren, meldt de Rus droogjes dat het gerucht nergens op slaat. De plaatjes van de telefoon met het uitschuivende qwerty-toetsenbord en een superoude versie van Windows Phone 7 erop stammen volgens Murtazin uit de tijd dat Sony Ericsson nog een partner was van Microsoft om een van de eerste WP7-toestellen te lanceren. Uiteindelijk bleven voor die lancering alleen Samsung, HTC en LG over. Ook een veelgeshowd WP7-toestel van Asus, de E600, kwam overigens nooit uit.

Waardoor de deal tussen Microsoft en Sony Ericsson is afgesprongen, is onbekend. Overigens heeft de fabrikant onlangs gezegd zich voornamelijk op Android-telefoons te blijven richten, maar een toekomstige release van WP7-toestellen niet uit te sluiten. Dat zal echter niet snel gebeuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Samsung-rules -

  Was al bekend dat SOE voorlopig niet meet een WP7 toestel zal uitkomen. Dit is hoogstwaarschijnlijk afgesprongen, omdat ze voor WP7 moeten betalen..!!

  Ze geilen bij SOE zo op android alsof ze het zelf hebben ontwikkeld..:Y:Y

  Heb van de week met de Arc, Play, Neo en de Pro gespeeld, maar ben er niet echt enthousiast over.

  Wel is het deze keer een goede zet dat alles met android 2.3 uitkomt. Verder zijn de schermen een lcd variant die ik persoonlijk veel te flets vind..

  Al menig discussie gehad met mensen van oa SOE en Nokia, HTC over S lcd en S Amoled.. en ze beweren allemaal dat S lcd beter en mooier is.. haha

  Dat is het zelfde als zwart tegen wit zeggen.:P
  Het is gewoon moeilijk leverbaar, en sasmung bevoorraad zichzelf eerst.

  De Play en de Arc verwacht ik wel redelijke cijfers van, maar we zullen zien.

  Die pipo van SOE die ik van de week zag beweerde dat ze al No1 op android in de hele wereld waren. HAHAHAHAHA

   1. Dominick -

    Android wordt door Google in drie versies de deur uit gedaan: de gratis versie, zonder Google apps zoals de Market (die vind je op bijvoorbeeld de Toshiba Folio 100). Die is alleen niet erg populair natuurlijk 😉 Dan is er een goedkope versie waarbij je "with Google" op je toestel moet zetten en volgens mij nog een aantal restricties hebt. En dan is er de dure versie, waarbij je als producent helemaal vrij bent en alle apps krijgt etc. (alle toestellen zonder "with Google" dus).

    Dat het platform 'open' is wil alleen maar zeggen dat je alles mag aanpassen en in de broncode mag wroeten, niet dat je het zomaar gratis op je toestellen mag zetten.

   2. Samsung-Rules -

    Moet toegeven dat ik dit niet wist.. zal zo eens gaan googlelen..:Y:Y Ben benieuwd wat dit kost..?

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters