Muziekdienst Nokia geen groot succes

De muziekdienst van Nokia genaamd Comes with Music heeft na één jaar slechts honderdduizend klanten weten te vergaren. Volgens analisten is dit aantal een teleurstelling voor de fabrikant.

Nokia comes with Music

Nokia Comes With Music is een abonnementsdienst waarbij je gratis muziek kunt downloaden op je Nokia toestel. In Nederland worden slechts twee toestellen aangeboden met de Comes With Music-dienst, namelijk de Nokia 5530 Xpress Music en de Nokia N86 8MP. Beide toestellen zijn met een speciaal Hi Comes With Music-abonnement verkrijgbaar waarbij je voor een tientje per maand de gehele contracttijd gratis muziek kunt downloaden.

Wereldwijd heeft de dienst slechts 107.227 klanten en dat is na één jaar geen goede prestatie. Volgens Nokia ligt dit vooral aan de slechte marketing achter de dienst en is hij niet genoeg onder de aandacht gebracht bij de consument. Hoe de dienst het doet in vergelijking met de grootste concurrent, Play Now Plus van Sony Ericsson, is nog niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. w00fer -

    Laatst op een zeer groot event geweest hierover in Amsterdam, beetje mosterd na de maaltijd begrijp ik dus uit dit artikel ?

    De dienst is wel goed. Zit goed in elkaar en de bugs zijn er nu ook uit. Jammer dat er nog niet genoeg liedjes op staan.

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Smartphone batterij langer bruikbaar door verlagen processor snelheid

Deze smartphonemakers maken je toestel niet langzamer via updates lees verder

Samsung logo

Zeven dingen die je nog niet wist over Samsung lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters