Muziekdienst Nokia geen groot succes

De muziekdienst van Nokia genaamd Comes with Music heeft na één jaar slechts honderdduizend klanten weten te vergaren. Volgens analisten is dit aantal een teleurstelling voor de fabrikant.

Nokia comes with Music

Nokia Comes With Music is een abonnementsdienst waarbij je gratis muziek kunt downloaden op je Nokia toestel. In Nederland worden slechts twee toestellen aangeboden met de Comes With Music-dienst, namelijk de Nokia 5530 Xpress Music en de Nokia N86 8MP. Beide toestellen zijn met een speciaal Hi Comes With Music-abonnement verkrijgbaar waarbij je voor een tientje per maand de gehele contracttijd gratis muziek kunt downloaden.

Wereldwijd heeft de dienst slechts 107.227 klanten en dat is na één jaar geen goede prestatie. Volgens Nokia ligt dit vooral aan de slechte marketing achter de dienst en is hij niet genoeg onder de aandacht gebracht bij de consument. Hoe de dienst het doet in vergelijking met de grootste concurrent, Play Now Plus van Sony Ericsson, is nog niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. w00fer -

    Laatst op een zeer groot event geweest hierover in Amsterdam, beetje mosterd na de maaltijd begrijp ik dus uit dit artikel ?

    De dienst is wel goed. Zit goed in elkaar en de bugs zijn er nu ook uit. Jammer dat er nog niet genoeg liedjes op staan.

Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Apple

Livestream: zo volg je vanavond live Apple’s WWDC 2017 keynote evenement lees verder

Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters