MWC-stand bevestigt komst Samsung Galaxy Note 8.0

Het vermoeden dat Samsung komende week met de Galaxy Note 8.0 zou komen bestond al even, maar nu is dat definitief bevestigd. Een gelekte foto laat het apparaat op Samsung’s MWC-stand zien.

De nieuwe Samsungtablet was al meerdere malen gelekt. Sterker nog, de baas van Samsung bevestigde de komst van de Note 8.0 al. Inmiddels is duidelijk geworden dat de tablet zeer binnenkort bekend gemaakt zal worden. Op het Mobile World Congress, dat over twee dagen van start zal gaan en waar Samsung zijn stand al druk aan het opbouwen is, verscheen de tablet al. Sterker nog, men loopt al te showen met het apparaat buiten het beursterrein. Dat merkten onze collega’s van BesteProduct op, waarna zij een foto op Twitter plaatsten.

De Galaxy Note 8.0 zal volgens de geruchten een quadcoreprocessor met een kloksnelheid van 1,6GHz en 2GB aan RAM krijgen. Zoals de naam doet vermoeden moet het scherm een doorsnede van 8″ krijgen en is de tablet uitgerust met de bekende S Pen. Als prijs voor de tablet werd eerder €400 genoemd.

All About Phones is komende week aanwezig bij het Mobile World Congress, Daar zullen wij verslag doen van de lancering van de tablet en een preview van het apparaat maken.

Galaxy Note 8 lek MWC 
Bron: BesteProduct
Galaxy Note 8 lek MWC 
Bron: Engadget

Bron:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters