Mysterieus nieuw Nokia toestel uitgelekt?

Net na de aankondiging van de N97 is er al weer een ander Nokia touch toestel uitgelekt, of dat wil iemand ons doen geloven. Er is verder niets over het toestel bekend, maar de foto ziet er veelbelovend uit.

Nokia is eindelijk met haar eerste touchscreen toestellen op de markt gekomen, maar qua interface kunnen de apparaten nog niet tippen aan de iPhone. Als grootste telefoon maker ter wereld zou Nokia hier toch iets aan moeten kunnen doen, zo denken velen. Wie weet worden deze gedachten nu eindelijk bevestigd, met het uitlekken van een nieuw Nokia touchscreen toestel. Hoewel er geen informatie met de foto mee is gekomen, ziet vooral de interface van het toestel er erg veelbelovend uit. Het design van het toestel is erg simpel, wat ons betreft misschien wel een beetje te simpel. We vragen ons dan ook sterk af of deze foto wel gebaseerd is op een echt toestel.

iclone 

De grootste reden waarom we twijfelen aan de echtheid van de foto is toch wel dat het toestel niet veel meer is dan een screenshot met een zilver randje er omheen. Iedereen kan zoiets photoshoppen en we achten de kans dan ook groot dat deze afbeelding een photoshop van een gekke Nokia fan is, die een nachtje iets te fanatiek bezig is geweest. De interface van het toestel is wel erg interessant, hoewel hij niet erg geloofwaardig overkomt in een foto als deze. De interface lijkt erg op de interface van de iPhone en we verwachten wel dat dit ongeveer moet zijn waar Nokia naartoe gaat qua interface voor haar toestellen. Of het er ook zo uit zal komen te zien, betwijfelen we zeer. Waarschijnlijk is de foto dus nep, maar hij illustreert naar alle waarschijnlijkheid wel mooi hoe de interface van toekomstige Nokia toestellen er uit zal zien.

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters