N86 van Nokia krijgt actieve kick-stand

Een kick-stand is niet nieuw voor de markt en zelfs niet voor Nokia, maar in de N86 8MP blijkt Nokia toch iets unieks geïntegreerd te hebben. Het toestel heeft namelijk een actieve kick-stand, waarmee je een functie kunt oproepen door het uitklappen van de standaard.

Nokia N86 8GB kick-stand

Als grote verrassing lanceerde Nokia op de tweede dag van het Mobile World Congress zijn eerste toestel met 8-megapixelcamera, de Nokia N86 8MP. Dit toestel blijkt echter nog een verrassing in huis te hebben, die te maken heeft met het kleine standaardje dat het toestel heeft. Dergelijke standaardjes zijn niet nieuw voor de telecommarkt, een aantal toestellen is al uitgerust met een handig standaardje. Zo heeft de voorganger van de N86, de Nokia N85 er ééntje en ook bij Sony Ericsson is al een zogenaamde kick-stand te vinden in de W995. De kick-stand van de N86 is echter uniek, het is een zogenaamde actieve kick-stand.

Dat de N86 8MP een actieve kick-stand heeft betekent dat het toestel de mogelijkheid heeft om een functie te starten bij het uitklappen van het standaardje. Zo kan je bijvoorbeeld je N86 direct in een fotolijstje omtoveren bij het uitklappen van de kick-stand of kan je meteen je muziekspeler opstarten. Dit is erg handig omdat je het standaardje vaak niet zonder reden uitklapt en je zo dus minder handelingen hoeft te doorlopen. Daarnaast kan je het gewoon als een snelkoppeling gebruiken, ook voor functies waar je helemaal geen standaard voor nodig hebt.

Bron: Engadget

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters