Navigon voegt 3D terrein toe in een update voor de iPhone

Navigon heeft een nieuwe update in de App Store gezet voor de iPhone van haar software. De 1.5-update heeft sociale netwerken geïntrigeerd en beschikt daarnaast over 3D weergave van het omliggende terrein.

Navigon heeft middels een persbericht kenbaar gemaakt dat de fabrikant een nieuwe update heeft vrijgegeven voor haar navigatie-applicatie voor de iPhone. Het nieuwe versienummer is gekomen op 1.5 en de fabrikant heeft weer een hoop nieuwe functionaliteit weten toe te voegen aan haar software. Zo kun je nu je positie delen via Facebook en Twitter en daarnaast uiteraard ook updates geven waar je precies naar toe gaat. Ook is de MyRoutes functie nieuwe in deze update. Met MyRoutes maak je van je iPhone een persoonlijke routeplanner volgens de ontwikkelaar. Berekening van de route gaan op basis van de persoonlijke rijstijl, dag en het tijdstip. De functie baseert de aanbevolen route en aankomsttijd op de persoonlijke rijstijl van de gebruiker. MyRoutes berekent tot 3 routes waaruit de gebruiker kan kiezen maar beveelt ook één beste route aan die gebaseerd is op het rijgedrag van de gebruiker.

Tot slot weet Navigon ook te melden dat er een nieuwe functionaliteit in gebakken zit. Met Panorama View3D wordt er op het scherm een realistische kijk op het landschap gegeven wat het oriënteren moet bevorderen. Gebruikers van een iPhone kunnen de premium service Panorama View3D als een in-app purchase aanschaffen voor 9,99 euro. De update is verder gratis volgens de fabrikant en nu te vinden in de App Store van Apple.

Navigon voor de iPhone

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple beste apps 2017

De beste apps en games van 2017 volgens Apple: Nederland in de prijzen lees verder

Vijf beste iOS en Android apps voor Bitcoin: wallets en meer lees verder

Animal Crossing Pocket Camp

Met deze vier tips word je snel rijk in Animal Crossing: Pocket Camp lees verder

Google Data Datally

Google’s nieuwe app zorgt dat je minder mobiele data verbruikt lees verder

YouTube Go

Youtube Go nu beschikbaar: offline video’s kijken, minder data verbruiken lees verder

The Last Jedi: vijf mobiele Star Wars games die je moet checken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters