Navigon voegt 3D terrein toe in een update voor de iPhone

Navigon heeft een nieuwe update in de App Store gezet voor de iPhone van haar software. De 1.5-update heeft sociale netwerken geïntrigeerd en beschikt daarnaast over 3D weergave van het omliggende terrein.

Navigon heeft middels een persbericht kenbaar gemaakt dat de fabrikant een nieuwe update heeft vrijgegeven voor haar navigatie-applicatie voor de iPhone. Het nieuwe versienummer is gekomen op 1.5 en de fabrikant heeft weer een hoop nieuwe functionaliteit weten toe te voegen aan haar software. Zo kun je nu je positie delen via Facebook en Twitter en daarnaast uiteraard ook updates geven waar je precies naar toe gaat. Ook is de MyRoutes functie nieuwe in deze update. Met MyRoutes maak je van je iPhone een persoonlijke routeplanner volgens de ontwikkelaar. Berekening van de route gaan op basis van de persoonlijke rijstijl, dag en het tijdstip. De functie baseert de aanbevolen route en aankomsttijd op de persoonlijke rijstijl van de gebruiker. MyRoutes berekent tot 3 routes waaruit de gebruiker kan kiezen maar beveelt ook één beste route aan die gebaseerd is op het rijgedrag van de gebruiker.

Tot slot weet Navigon ook te melden dat er een nieuwe functionaliteit in gebakken zit. Met Panorama View3D wordt er op het scherm een realistische kijk op het landschap gegeven wat het oriënteren moet bevorderen. Gebruikers van een iPhone kunnen de premium service Panorama View3D als een in-app purchase aanschaffen voor 9,99 euro. De update is verder gratis volgens de fabrikant en nu te vinden in de App Store van Apple.

Navigon voor de iPhone

 

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Modern Combat 5

De vijf beste iPhone shooters met 3D Touch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters