Nederlanders en hun mobiele telefoon in het buitenland

KPN heeft onderzoek gedaan naar het belgedrag van vakantievierende Nederlanders in het buitenland. Slechts 3% van de ondervraagden weet precies hoeveel bellen in het buitenland kost, eenzelfde percentage vindt een goede bereikbaarheid op vakantie belangrijker dan de vakantiebestemming.

VragenlijstKPN heeft dit onderzoek uitgevoerd onder 620 mensen en gekoppeld aan de lancering van zijn nieuwe KPN OpReis-bundel. Ongeveer alle Nederlanders nemen hun mobiele telefoon mee op vakantie, slechts 5% van de ondervraagden laat het toestel thuis achter. Meer dan 25% van de deelnemers van het onderzoek vindt het onverantwoord om het mobieltje thuis achter te laten.

Van de Nederlandse toeristen belt 67% met het thuisfront zodra men aangekomen is op de plek van bestemming, 7% kan het niet zo lang uithouden en belt onderweg. Meer dan de helft van de onderzochte personen belt in het buitenland drie minuten of meer, maar deze mensen geven aan dat ze graag langer in gesprek waren gebleven als de tarieven lager waren.

Bron: Telecompaper

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters