Nederlanders in de rij voor iPad

De iPad is vrijdagochtend in de verkoop gegaan in Nederland en België. In het hele land staan mensen in de rij om een tablet computer te kunnen bemachtigen.

In de rij voor iPadDe prijzen van de iPad werden pas vanochtend bekend gemaakt, de goedkoopste versie begint vanaf 499 euro. In verschillende steden in Nederland en Belgie stonden vanochtend vroeg al rijen voor de winkels om een van de eerste tablets te kunnen bemachtigen. Sommige winkels waren speciaal voor de lancering van Apple’s tablet vanochtend eerder opengegaan.

In Amsterdam bij het iCentre op Amsterdam CS stond vanochtend om 8:00 al een rij van ongeveer 100 mensen, ook bij de MacHouse iets verderop hadden al 20 mensen een rij voor de winkel gevormd. Ook in Den Bosch stond vanochtend vroeg al een lange rij van ongeveer 125 mensen. In Rotterdam bleef het verrassend rustig bij de media markt, er waren daar geen rijen net als in Maastricht.

Verschillende Nederlandse providers bieden een speciaal internet abonnement voor de iPad aan, T-Mobile heeft zelfs een webpagina voor de tablet opgezet. Andere providers die abonnementen aanbieden voor bij de iPad zijn KPN en Vodafone. Bij het abonnement leveren de telco’s een micro simkaart die naast de iPad alleen door de iPhone 4 word ondersteund.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Victor -

  Bij mij was de rij net weg toen ik in Rotterdam bij de media markt aankwam 🙂 Maar wat een fijn apparaat! De iPad is echt een prachtig ding voor zowel huiskamergebruik als zakelijk. De email interface is echt handig en makkelijk te koppelen met Exchange server (voor zakelijke gebruikers). Heb al een aantal prachtige Apps gedownload, tips zijn Flipboard en Adobe Ideas (hier kun je lekker je ideeën op schetsen).

  Natuurlijk wel direct ook een hoes / sleeve gekocht om de krasgevoelige iPad te beschermen. Na lang zoeken heb ik gekozen voor de iPad hoes van de Nederlandse ontwerper Manon Garritsen. Een erg strakke hoes ([url=http://www.manongarritsen.com/ipad-hoezen/basic/basic-ipad-hoes-antraciet.html]http://www.manongarritsen.com/ipad-hoezen/basic/basic-ipad-hoes-antraciet.html[/url]) waar je je iPad makkelijk in kan schuiven. Haar hoezen zijn gemaakt van vilt, en dat is een mooi zacht materiaal. Je kan de iPad er ook lekker opleggen als je hem bijv. op tafel legt. Gelijk vrijdag besteld en zaterdag in huis (30 euro incl. verzendkosten vind ik niet veel voor zo'n design hoes)

 2. rubenw -

  Het was sowieso niet nodigom in de rij te staan. Ik belde om tien 13.40 naar de winkel of ze er nog een hadden en apart wilden keggen en toen kon ik hem gewoon op mijn gemak ophalen

 3. gwystyl2 -

  Mafketels 🙂

  Ik snap dat mensen enthousiast worden van een bepaald apparaat, maar ik snap de lol niet van het in de rij gaan staan.
  De echte early adopters hebben hem waarschijnlijk al uit de States gehaald; de rest kan volgens mij beter online bestellen dan op zo'n winkel te duiken alsof het uitverkoop bij de Bijenkorf is.
  Het is niet echt alsof je de iPad al uitgebreid kan testen als je vanochtend in die rij stond. Je zal hem dus min of meer blind (afgaande op previews en fanstories) moeten kopen.

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters