Nederlanders in de rij voor iPad

De iPad is vrijdagochtend in de verkoop gegaan in Nederland en Belgiƫ. In het hele land staan mensen in de rij om een tablet computer te kunnen bemachtigen.

In de rij voor iPadDe prijzen van de iPad werden pas vanochtend bekend gemaakt, de goedkoopste versie begint vanaf 499 euro. In verschillende steden in Nederland en Belgie stonden vanochtend vroeg al rijen voor de winkels om een van de eerste tablets te kunnen bemachtigen. Sommige winkels waren speciaal voor de lancering van Apple’s tablet vanochtend eerder opengegaan.

In Amsterdam bij het iCentre op Amsterdam CS stond vanochtend om 8:00 al een rij van ongeveer 100 mensen, ook bij de MacHouse iets verderop hadden al 20 mensen een rij voor de winkel gevormd. Ook in Den Bosch stond vanochtend vroeg al een lange rij van ongeveer 125 mensen. In Rotterdam bleef het verrassend rustig bij de media markt, er waren daar geen rijen net als in Maastricht.

Verschillende Nederlandse providers bieden een speciaal internet abonnement voor de iPad aan, T-Mobile heeft zelfs een webpagina voor de tablet opgezet. Andere providers die abonnementen aanbieden voor bij de iPad zijn KPN en Vodafone. Bij het abonnement leveren de telco’s een micro simkaart die naast de iPad alleen door de iPhone 4 word ondersteund.

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters