Nederlandse ondersteuning voor Windows Phone 7 komt in de herfst

Microsoft heeft tijdens de Mix 2011 conferentie bekend gemaakt dat het in de herfst haar ‘Mango’-update zal gaan uitrollen. In de update zal de Nederlandse taal verwerkt zijn en tevens ondersteuning voor de applicatiewinkel in de Nederlandse taal.

Softwaregigant Microsoft heeft tijdens haar ontwikkelaars bijeenkomst, Mix 2011, bekend gemaakt dat haar belangrijke ‘Mango’-update in de herfst naar Windows Phone 7-smartphone zal gaan komen. Een belangrijke toevoeging aan het OS is de ondersteuning van 35 talen, waaronder Nederlands. Volgens Joe Belfiore, hoofd van Windows Phone 7 binnen Microsoft, zal de update naast de nieuwe taalondersteuning ook ondersteuning gaan brengen voor de applicatiewinkel van Microsoft voor de nieuwe landen. Zo kunnen ondermeer Nederlandse ontwikkelaars hun applicaties inbrengen voor Windows Phone 7 en wordt de winkel daadwerkelijk ook voor eindgebruikers geopend met een Nederlands Windows Live-account.

De Mango-update brengt naast de nieuwe ondersteuning voor talen ook een flink aantal verbeteringen met zich mee. Zo zal multitasking in het OS ingebakken zitten en tal van bugs opgelost worden. Microsoft is ook van plan om een aantal nieuwe functionaliteiten in het OS te introduceren met de update. Veel van de functionaliteiten zullen richting de herfst bekend gemaakt worden, maar tijdens de Mix 2011 conferentie wist Belfiore al een nieuwe menu-optie aan te kondigen voor het OS. Zo kan er gemakkelijk in het menu gezocht worden door de eerste letter van de applicatie in te tikken.

Ook het gereedschap voor ontwikkelaars zal flink uitgebreid worden en gratis beschikbaar gesteld worden. Volgende maand zouden al de eerste tools gratis beschikbaar gesteld worden voor developers. De Mango-update zal ook ondersteuning voor IE 9 met zich mee brengen en tevens IE Mobile 9 ingebakken hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. willem -

    zit ik toch goed met mijn op marktplaats voor 150 euro gekochte lg optimus 7 het was een gok of nederland ook geupdate zou worden ooh yeah!!!

Nude App

Nude: zo verberg je automatisch naaktfoto’s op je smartphone lees verder

WhatsApp Live Location

Live Location: WhatsApp laat je in real-time zien waar je vrienden zijn lees verder

Pokémon Go Halloween derde generatie update

Halloween update: hackers vinden afbeelding nieuwe Pokémon in Pokémon Go lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Facebook Messenger toetsenbord

Gebruik jij de Facebook Messenger app? Dan moet je dit lezen lees verder

Pokemon Go wedstrijd

Pokémon Go fotografie-wedstrijd van start: win mooie prijzen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters