Nederlandse ondersteuning voor Windows Phone 7 komt in de herfst

Microsoft heeft tijdens de Mix 2011 conferentie bekend gemaakt dat het in de herfst haar ‘Mango’-update zal gaan uitrollen. In de update zal de Nederlandse taal verwerkt zijn en tevens ondersteuning voor de applicatiewinkel in de Nederlandse taal.

Softwaregigant Microsoft heeft tijdens haar ontwikkelaars bijeenkomst, Mix 2011, bekend gemaakt dat haar belangrijke ‘Mango’-update in de herfst naar Windows Phone 7-smartphone zal gaan komen. Een belangrijke toevoeging aan het OS is de ondersteuning van 35 talen, waaronder Nederlands. Volgens Joe Belfiore, hoofd van Windows Phone 7 binnen Microsoft, zal de update naast de nieuwe taalondersteuning ook ondersteuning gaan brengen voor de applicatiewinkel van Microsoft voor de nieuwe landen. Zo kunnen ondermeer Nederlandse ontwikkelaars hun applicaties inbrengen voor Windows Phone 7 en wordt de winkel daadwerkelijk ook voor eindgebruikers geopend met een Nederlands Windows Live-account.

De Mango-update brengt naast de nieuwe ondersteuning voor talen ook een flink aantal verbeteringen met zich mee. Zo zal multitasking in het OS ingebakken zitten en tal van bugs opgelost worden. Microsoft is ook van plan om een aantal nieuwe functionaliteiten in het OS te introduceren met de update. Veel van de functionaliteiten zullen richting de herfst bekend gemaakt worden, maar tijdens de Mix 2011 conferentie wist Belfiore al een nieuwe menu-optie aan te kondigen voor het OS. Zo kan er gemakkelijk in het menu gezocht worden door de eerste letter van de applicatie in te tikken.

Ook het gereedschap voor ontwikkelaars zal flink uitgebreid worden en gratis beschikbaar gesteld worden. Volgende maand zouden al de eerste tools gratis beschikbaar gesteld worden voor developers. De Mango-update zal ook ondersteuning voor IE 9 met zich mee brengen en tevens IE Mobile 9 ingebakken hebben.

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters