'Nederlandse prijzen bekend Nokia Lumia 920 en Lumia 820'

De eerste webshop heeft de prijzen bekend gemaakt van de Nokia Lumia 920 en de Lumia 820. De Lumia 920 moet 649 euro gaan kosten en de Lumia 820 499 euro.

Beide smartphones staan inmiddels vermeld op de webshop van Pdashop.nl, onderdeel van CoolBlue. Volgens de webshop zal de Lumia 920 in Nederland niet minder dan 649 euro gaan kosten. Dat is fors duurder dan een HTC 8X die nagenoeg over de zelfde specificaties beschikt. De HTC 8X kent een adviesprijs van 549 euro en is momenteel online al te vinden voor 499 euro. Het lijkt er dan ook op dat Nokia zich in Nederland uit de markt prijst met haar vlaggenschip, al is niet zeker dat dit ook de daadwerkelijke verkoopprijzen zullen gaan worden.

De Lumia 820 is wel een stukje goedkoper. Volgens de webshop zal het toestel 499 euro moeten gaan kosten, evenveel als de HTC 8X. De winkel laat nog niet los wanneer de toestellen beschikbaar zullen zijn in ons land. Nokia zal dat pas op 27 november kenbaar maken in Nederland. De kans is groot dat hij kort na de launch alsnog beschikbaar zal zijn in Nederland. Op dat evenement zullen dan ook de definitieve prijzen voor Nederland aangekondigd worden.

Nokia Lumia 920 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. johnmalcolm -

   Rustig maar Koenie of effe doorsparen..

   In de VS schijnt de start sinds vrijdag goed te gaan:
   Some websites were reporting already that customers are lining up in some places for grabbing Lumia 920.
   En vanuit Australie:
   Australian retailer Mobicity sells out first shipments of Lumia 920. Servers crashed due to very high interest.
   En vanuit Duitsland:
   Nokia hat mit seinem neuen Flagschiff Lumia 920 die iPhone-Jagd eröffnet. Das Modell kommt offenbar gut an, in einigen Läden ist das Smartphone bereits ausverkauft. Inzwischen hat sich Mobilcom-Debitel zufrieden geäußert. "Einige unserer Läden sind sogar ausverkauft. Dies ist ein aussichtsreicher Start", sagte der Chef der Mobilcom-Debitel-Mutter Freenet, Christoph Vilanek, der Nachrichtenagentur dpa.

 1. johnmalcolm -

  Ik weet niet hoeveel mensen tegenwoordig een toestel los kopen of met abonnement. Ik overweeg overigens zelf ook het eerste, maar dat is omdat ik nauwelijks mobiel bel, maar vooral internet (vooral via wifi). Bij mij zijn de belminuten en sms'jes dus weggegooid geld. In de US kun je de 920 overigens al krijgen voor 49,99 dollar (tegen normaal 99,99 dollar) met 2-jarig abonnement, bij Walmart.

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Samsung Galaxy Note 8 camera

Met deze vijf smartphones maak je de mooiste foto’s lees verder

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

iPhone X truedepth camera

‘iPhone krijgt ook TrueDepth camera aan de achterkant’ lees verder

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters