'Nederlandse prijzen bekend Nokia Lumia 920 en Lumia 820'

De eerste webshop heeft de prijzen bekend gemaakt van de Nokia Lumia 920 en de Lumia 820. De Lumia 920 moet 649 euro gaan kosten en de Lumia 820 499 euro.

Beide smartphones staan inmiddels vermeld op de webshop van Pdashop.nl, onderdeel van CoolBlue. Volgens de webshop zal de Lumia 920 in Nederland niet minder dan 649 euro gaan kosten. Dat is fors duurder dan een HTC 8X die nagenoeg over de zelfde specificaties beschikt. De HTC 8X kent een adviesprijs van 549 euro en is momenteel online al te vinden voor 499 euro. Het lijkt er dan ook op dat Nokia zich in Nederland uit de markt prijst met haar vlaggenschip, al is niet zeker dat dit ook de daadwerkelijke verkoopprijzen zullen gaan worden.

De Lumia 820 is wel een stukje goedkoper. Volgens de webshop zal het toestel 499 euro moeten gaan kosten, evenveel als de HTC 8X. De winkel laat nog niet los wanneer de toestellen beschikbaar zullen zijn in ons land. Nokia zal dat pas op 27 november kenbaar maken in Nederland. De kans is groot dat hij kort na de launch alsnog beschikbaar zal zijn in Nederland. Op dat evenement zullen dan ook de definitieve prijzen voor Nederland aangekondigd worden.

Nokia Lumia 920 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. johnmalcolm -

   Rustig maar Koenie of effe doorsparen..

   In de VS schijnt de start sinds vrijdag goed te gaan:
   Some websites were reporting already that customers are lining up in some places for grabbing Lumia 920.
   En vanuit Australie:
   Australian retailer Mobicity sells out first shipments of Lumia 920. Servers crashed due to very high interest.
   En vanuit Duitsland:
   Nokia hat mit seinem neuen Flagschiff Lumia 920 die iPhone-Jagd eröffnet. Das Modell kommt offenbar gut an, in einigen Läden ist das Smartphone bereits ausverkauft. Inzwischen hat sich Mobilcom-Debitel zufrieden geäußert. "Einige unserer Läden sind sogar ausverkauft. Dies ist ein aussichtsreicher Start", sagte der Chef der Mobilcom-Debitel-Mutter Freenet, Christoph Vilanek, der Nachrichtenagentur dpa.

 1. johnmalcolm -

  Ik weet niet hoeveel mensen tegenwoordig een toestel los kopen of met abonnement. Ik overweeg overigens zelf ook het eerste, maar dat is omdat ik nauwelijks mobiel bel, maar vooral internet (vooral via wifi). Bij mij zijn de belminuten en sms'jes dus weggegooid geld. In de US kun je de 920 overigens al krijgen voor 49,99 dollar (tegen normaal 99,99 dollar) met 2-jarig abonnement, bij Walmart.

Heeft Apple de oplossing voor smartphoneverslaving gevonden? lees verder

The Witness

Kom erachter wie je bent in The Witness, een must-play spel voor iOS lees verder

Apple iPhone 8

Test: kan de iPhone 8 tegen vuur, sleutels en messen? lees verder

iPhone X

Toch maar de iPhone 8? We hebben slecht nieuws over de iPhone X lees verder

iPhone 8

5 redenen om (niet) voor de iPhone 8 en 8 Plus te kiezen lees verder

HTC U11 design Google

Google sluit grote deal met smartphone-tak HTC: alles wat je moet weten lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters