Nederlandse Samsung Galaxy Note krijgt Android 4.0-update

De Nederlandse Samsung Galaxy Note krijgt momenteel de belangrijke Android 4.0-update. Het toestel van de redactie van All About Phones krijgt de update momenteel ‘over the air’ binnen.

Nederlandse Samsung Galaxy Note krijgt Android 4.0-update sc20120602 172710

De Ice Cream Sandwich update zal nog niet op alle toestellen binnenkomen, voor sommige via telco’s verstrekte telefoons zal het wat langer duren dan voor het simlockvrije toestel van de redactie van All About Phones.

De download omvat 335 mb, dus Note-eigenaren kunnen er beter voor zorgen dat ze op een Wifi-netwerk zitten als ze de update binnenhalen.

De update rolt bij All About Phones nog binnen, maar de collega’s van Coolsmartphone in Engeland hebben het al geinstalleerd. Op de plaatjes hieronder is te zien dat de update een nieuw uiterlijk naar de homescreens brengt, naast natuurlijk allerlei functionaliteit die Android 4.0 met zich meebrengt zoals gezichtsherkenning.

Nederlandse Samsung Galaxy Note krijgt Android 4.0-update screenshot 2012 06 01 22 48 301 281x450 

Nederlandse Samsung Galaxy Note krijgt Android 4.0-update screenshot 2012 06 01 20 33 091 281x450

 

Bron: All About Phones, Coolsmartphone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Alberto Duque -

  probeer nu nu met de nieuwe Update praat naar text te doen bijv. in het Engels, toetsenbord staat in het Engels, dan schreef hij voorheen ook in het Engels stond dus gekoppelt aan toetenbord, maar dat schijnt niet meer te werken want als ik spreek probeert hij er iets Nederlands van te maken!!! ECHT BALEN
  Ps. heb bij google voice to text instellingen gekeken en die staat op automatisch, heb dit ook even verandert in de talen die ik gebruik, maar helaas geen verschil.
  hopenlijk is er iemand met de oplossing of dat samsung hier iets aan doet…

 2. SPvanG -

  Die "Premium Suite" waar Samsung ons al sinds maart mee teased is onvindbaar in mijn ICS (OTA) update. Dus geen S-Note, Angry Birds Space of My Story in die 335MB. Voor de laatste 2 kan je elders terecht (Samsung Apps en Play Store), maar hoe ik aan S-Note kom met al die handige nieuwe pen functies is mij een raadsel. Wel een beetje teleurstellende update.

  1. bartvuijk -

   Ik zit daar ook al een tijdje vergeefs naar te zoeken… En de klacht over de batterijduur hieronder kan ik onderschrijven.

  2. Eelke van der Brug -

   Ik heb S-Note wel. My Story kan ik ook niet terug vinden. Angry Birds Space stond er bij mij al op dus dat kan ik niet bevestigen. Ik heb de mijne via Kies geupdate dus niet OTA.

   1. bartvuijk -

    [url=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FvH6vbhOs6Y]Deze[/url] dingen heb jij dus allemaal nu op je Note staan?

   2. Eelke van der Brug -

    Grotendeels wel alleen S-Note en Angry Birds Space. My story kon ik gewoon via Samsung Apps downloaden, maar werd niet standaard mee geleverd.

   3. SPvanG -

    Ook heel bijzonder: Samsung MMM doet het niet meer op mijn Note sinds de ICS update. De app staat nu als "com.samsung…" in mijn menu met een 'kaal' android icoontje. Het bevriest het toestel tot het na een tijdje crasht. Blijkbaar gebruiken Samsung medewerkers deze nutteloze App ook niet, zelfs niet bij het testen? 😀
    Ben je dit probleempje ook tegengekomen met de Kies update?

   4. Eelke van der Brug -

    Nope, ik gebruikte Samsung MMM niet, maar heb het even gedownload en geïnstalleerd en ik kon het gewoon zonder enkel probleem gebruiken.

   5. bartvuijk -

    yes. Met de ota-update, Kies heb ik niet nodig gehad. Overigens blijkt de Premium Suite te bestaan uit een paar verbeteringen en toevoegingen aan S-Note, dat wordt niet als zodanig aangegeven op het apparaat.

 3. ger adriaans -

  Een hele slechte update van Samsung, batterijduur is veel korter (bijna gehalveerd), het scherm is minder responsief, het openen van menu`s en apps gaat traag. Dan is gingerbread toch veel beter. Heb mijn Note nu geroot en draai CM9, nu vliegt hij echt. Een wereld van verschil. Ik heb nog gebeld met Samsung klantenservice om enkele minpunten te vermelden van de update en die dame aan de telefoon vertelde doodleuk dat ICS gewoon meer energie verbruikt! ICS zou juist batterij vriendelijker moeten zijn en is het in principe ook, Touchwizz verbruikt kennelijk na de update meer energie. Je mag blij zijn als je de dag haalt met de batterij (als je er niet te veel mee doet) .

  1. Eelke van der Brug -

   Ik heb mijne via Kies geupdate en ik heb die problemen niet. Mijn batterij gaat nog steeds even lang mee. Mijn scherm is juist meer responsief geworden, wat ik lichtelijk irritant vind.

 4. wishmaster1965 -

  ik heb hem er ook op staan en kan nou niet echt zeggen dat het zo soepel draait
  behoorlijk laggy kan mijn gps niet vinden dit is wat ik nu ontdekt hebt.

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters