'Nederlandse voorverkoop Apple Watch start 8 mei'

De Apple Watch is waarschijnlijk vanaf volgende maand in meer landen te bestellen, waaronder Italië. De kans is groot dat Nederland ook tot de tweede lichting behoort van landen waar de Apple Watch wordt geleverd. Vanaf 8 mei is de smartwatch waarschijnlijk voor te bestellen.

De Apple Watch komt door productieproblemen in februari 2015 op de markt

Hierover schrijft het Italiaanse iSpazio, dat zijn artikel baseert op een interne bron bij Apple. De filialen van Apple in Italië zouden al advertentiemateriaal van de Apple Watch hebben ontvangen, net als tafels om de horloges op te tonen. Volgens Fabiano Confuorto, een medewerker van de site, is Italië maar een van de vele landen die de Apple Watch binnenkort krijgen.

8 mei is de datum van de uiterste leveringsdatum van de Apple Watch voor de eerste landen waar het horloge beschikbaar is. Waarschijnlijk volgt Apple voor de Apple Watch dezelfde lijst landen die als tweede lichting de iPhone 6 en iPhone 6 Plus konden voor bestellen. Het gaat hier om Oostenrijk, België, Denemarken, Finland, Ierland, Italië, Liechtenstein, Luxemburg, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Portugal, Qatar, Rusland, Saudi-Arabië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Taiwan, Turkije en de Verenigde Arabische Emiraten.

Waarschijnlijk wordt hierover binnen niet al te lange tijd meer duidelijk, aangezien 8 mei al over 2,5 weken is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters