‘Promotiemateriaal voor zeer dunne Sony New Xperia X gelekt’

Sony New Xperia X

Sony

Naar verluidt is Sony van plan om minstens twee nieuwe smartphones te onthullen tijdens het aankomende Mobile World Congress, dat eind februari plaats zal vinden. Een van de twee smartphones is waarschijnlijk de Sony Xperia XZ (2017). Dat ogenschijnlijk randloze toestel zagen we vorige week al voorbij komen. Toen lekte er namelijk een vermeende foto van de Android smartphone.

New Xperia X

Vandaag is er een duidelijkere foto opgedoken, dit keer van het tweede toestel. Het lijkt om een verpakking of promotiemateriaal voor de ‘New Xperia X’ te gaan, zoals te lezen is naast de render van het toestel. De kans bestaat dat de opvallende smarthone uiteindelijk onder een andere naam op de markt zal worden gebracht.

Dun toestel

We weten nog vrij weinig over de nieuwe Sony Xperia X. Er zijn bijvoorbeeld nog geen specificaties gelekt, dus we kunnen enkel op deze foto afgaan. Op basis daarvan lijkt het een zeer dun toestel te gaan worden. Niet alleen qua dikte, maar ook de schermranden lijken zeer dun. Toch lijkt de onaangekondigde nieuwe Sony Xperia XZ (2017) de ‘New Xperia X’ daarin af te troeven.

CES 2017

De komende weken kun je een flink aantal nieuwe smartphones verwachten. Komende weekend begint CES 2017, een grote elektronicabeurs in Las Vegas. Daar zal bijvoorbeeld BlackBerry zijn volgende generatie Android smartphones onthullen, en HTC gaat daar hopelijk bewijzen dat het in 2017 wel kan overtuigen met zijn nieuwe vlaggenschepen. Daarnaast komen Huawei, LG en Samsung ook met nieuwe toestellen. In dit artikel nemen we vier vlaggenschepen met je door waar we naar uit kijken.

 

 

Bron: Slashleaks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple iPhone 8

Test: kan de iPhone 8 tegen vuur, sleutels en messen? lees verder

iPhone X

Toch maar de iPhone 8? We hebben slecht nieuws over de iPhone X lees verder

iPhone 8

5 redenen om (niet) voor de iPhone 8 en 8 Plus te kiezen lees verder

HTC U11 design Google

Google sluit grote deal met smartphone-tak HTC: alles wat je moet weten lees verder

OnePlus 5 JCC+

Deze smartphones laden het allersnelst op lees verder

iPhone X geld

Dit is hoeveel het Apple kost om een iPhone X te maken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters