‘Promotiemateriaal voor zeer dunne Sony New Xperia X gelekt’

Sony New Xperia X

Sony

Naar verluidt is Sony van plan om minstens twee nieuwe smartphones te onthullen tijdens het aankomende Mobile World Congress, dat eind februari plaats zal vinden. Een van de twee smartphones is waarschijnlijk de Sony Xperia XZ (2017). Dat ogenschijnlijk randloze toestel zagen we vorige week al voorbij komen. Toen lekte er namelijk een vermeende foto van de Android smartphone.

New Xperia X

Vandaag is er een duidelijkere foto opgedoken, dit keer van het tweede toestel. Het lijkt om een verpakking of promotiemateriaal voor de ‘New Xperia X’ te gaan, zoals te lezen is naast de render van het toestel. De kans bestaat dat de opvallende smarthone uiteindelijk onder een andere naam op de markt zal worden gebracht.

Dun toestel

We weten nog vrij weinig over de nieuwe Sony Xperia X. Er zijn bijvoorbeeld nog geen specificaties gelekt, dus we kunnen enkel op deze foto afgaan. Op basis daarvan lijkt het een zeer dun toestel te gaan worden. Niet alleen qua dikte, maar ook de schermranden lijken zeer dun. Toch lijkt de onaangekondigde nieuwe Sony Xperia XZ (2017) de ‘New Xperia X’ daarin af te troeven.

CES 2017

De komende weken kun je een flink aantal nieuwe smartphones verwachten. Komende weekend begint CES 2017, een grote elektronicabeurs in Las Vegas. Daar zal bijvoorbeeld BlackBerry zijn volgende generatie Android smartphones onthullen, en HTC gaat daar hopelijk bewijzen dat het in 2017 wel kan overtuigen met zijn nieuwe vlaggenschepen. Daarnaast komen Huawei, LG en Samsung ook met nieuwe toestellen. In dit artikel nemen we vier vlaggenschepen met je door waar we naar uit kijken.

 

 

Bron: Slashleaks

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoeken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Apple iPhone LCD

Bekende analist deelt prijzen nieuwe iPhones lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters