‘Next-gen AirPods case dient ook als oplader’

Om de zoveel tijd duiken interessante nieuwe concepten op voor toestellen en andere wearables in de vorm van patentaanvragen. Tussen de patentaanvragen, die de United Patent and Trademark Office vorige maand vrijgaf, zat een opvallende aanvraag bij van Apple. Het patent heeft betrekking op nieuwe ontwerpen voor de AirPods case. De next-gen cases zijn waterdicht geworden en hebben nog een extra functie gekregen. De cases kunnen namelijk ook gebruikt worden om de Apple Watch en andere apparaten op te laden, welke draadloos opladen ondersteunen.

Waterafstotende Apple AirPods CaseAirPods Case met vloeistofdicht ontwerp

De patentaanvraag bestaat onder andere uit verschillende AirPods case schetsen. Op twee van de schetsen lijkt de case resistent te zijn tegen water en andere vloeistoffen. De circuits zijn ontworpen met een vloeistofdicht design. Dit doet vermoeden dat de case een IP67 of IP68 certificering zal krijgen.

Apple AirPods case opladerOok iPhone 8 kan met case opgeladen worden

Op een andere schets wordt een case weergegeven, welke ook meteen als oplader gebruikt kan worden. De levensduur van batterijen blijft een belangrijk punt, in een wereld waarin er steeds zwaardere eisen worden gesteld aan toestellen. De graphics moeten beter zijn en steeds zwaardere programma’s moeten gedraaid kunnen worden. Maar dit mag allemaal niet ten koste gaan van de snelheid van het toestel. De AirPods Case oplader zou een slimme manier van Apple zijn om gebruikers extra oplaad kracht te geven.Volgens de geruchten zou zelfs de iPhone 8 opgeladen kunnen worden met de case.

Uiteindelijke productie onzeker

Natuurlijk gaat het slechts om patentaanvragen en is het geen zekerheid dat de cases ooit echt geproduceerd zullen worden. De aanvragen zijn zelfs nog niet goedgekeurd, dus het zal sowieso nog een tijdje duren voordat we de cases terugvinden in de winkel. Als ze al worden geproduceerd. In ieder geval zou het wel een mooie toevoeging zijn aan het Apple assortiment.

Bron: USPTO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung superfabriek

Dit is het geheime wapen van de Samsung Galaxy Note 8 lees verder

Virtuele assistent

Komt Apple binnenkort met een Siri dock voor de iPhone? lees verder

Pokémon Go

Er is een nieuwe fysieke Pokémon Go accessoire, maar we hebben slecht nieuws lees verder

Draadloos opladen niet op tijd klaar voor lancering 2017 iPhones lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design

Samsung Galaxy Note 8 cases tonen design toestel lees verder

Google Daydream

Google komt met standalone VR headset Google Daydream lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters