‘Next-gen AirPods case dient ook als oplader’

Om de zoveel tijd duiken interessante nieuwe concepten op voor toestellen en andere wearables in de vorm van patentaanvragen. Tussen de patentaanvragen, die de United Patent and Trademark Office vorige maand vrijgaf, zat een opvallende aanvraag bij van Apple. Het patent heeft betrekking op nieuwe ontwerpen voor de AirPods case. De next-gen cases zijn waterdicht geworden en hebben nog een extra functie gekregen. De cases kunnen namelijk ook gebruikt worden om de Apple Watch en andere apparaten op te laden, welke draadloos opladen ondersteunen.

Waterafstotende Apple AirPods CaseAirPods Case met vloeistofdicht ontwerp

De patentaanvraag bestaat onder andere uit verschillende AirPods case schetsen. Op twee van de schetsen lijkt de case resistent te zijn tegen water en andere vloeistoffen. De circuits zijn ontworpen met een vloeistofdicht design. Dit doet vermoeden dat de case een IP67 of IP68 certificering zal krijgen.

Apple AirPods case opladerOok iPhone 8 kan met case opgeladen worden

Op een andere schets wordt een case weergegeven, welke ook meteen als oplader gebruikt kan worden. De levensduur van batterijen blijft een belangrijk punt, in een wereld waarin er steeds zwaardere eisen worden gesteld aan toestellen. De graphics moeten beter zijn en steeds zwaardere programma’s moeten gedraaid kunnen worden. Maar dit mag allemaal niet ten koste gaan van de snelheid van het toestel. De AirPods Case oplader zou een slimme manier van Apple zijn om gebruikers extra oplaad kracht te geven.Volgens de geruchten zou zelfs de iPhone 8 opgeladen kunnen worden met de case.

Uiteindelijke productie onzeker

Natuurlijk gaat het slechts om patentaanvragen en is het geen zekerheid dat de cases ooit echt geproduceerd zullen worden. De aanvragen zijn zelfs nog niet goedgekeurd, dus het zal sowieso nog een tijdje duren voordat we de cases terugvinden in de winkel. Als ze al worden geproduceerd. In ieder geval zou het wel een mooie toevoeging zijn aan het Apple assortiment.

Bron: USPTO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Apple AR Bril

Krijgt Apple’s AR bril de discutabele iPhone X inham? lees verder

HTC Vive Focus

Details rondom standalone virtual reality headset HTC duiken op lees verder

headphones

‘Google komt met Apple Airpods concurrent met Google Assistant’ lees verder

gerecyclede materialen Apple iPhone X

Plottwist: gelekte versie iOS 11 wijst op terugkeer van de iPod lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters