'Nexus 10 per ongeluk te zien in Play Store'

Hoewel de Nexus 5 al veelvuldig de revue heeft gepasseerd, is het stiller rondom de nieuwe vermeende Nexus 10-tablet. Er wordt gedacht dat Google naast haar nieuwe vlaggenschip telefoon ook de nieuwe versie van haar tablet zal onthullen en, net als de telefoon, zou de tablet even te zijn zijn geweest in Google’s Play Store.

Het gerucht dat de Nexus 10 in de Play Store zou hebben gestaan dient vooralsnog met een dikke korrel zout te worden geserveerd. Het gerucht is afkomstig van het doorgaans betrouwbare Phonearena.com maar de site baseert zich op screenshots die zij heeft ontvangen van een anonieme lezer. Verder zijn er (nog) geen meldingen voorbij gekomen van gebruikers die de tablet in de online winkel hebben gezien.

Naast de screenshots heeft de anonieme lezer ook de specificaties van de nieuwe Nexus 10 meegestuurd. Ook deze specificaties dienen met dezelfde scepsis te worden behandeld maar als ze waar blijken te zijn, zal de Nexus 10 straks beschikken over een scherm met een resolutie van 2560×1600 met een Snapdragon 800 processor en 3GB aan werkgeheugen. Ook zijn de camera en de accu van het tablet verbeterd, de camera zal nu beschikken over een resolutie van 8-megapixels en de batterij zal een capaciteit van 9.500mAh meekrijgen.

Vreemd genoeg is de prijs van de nieuwe Nexus 10 nog altijd onbekend, ondanks dat de details gelekt zouden zijn via de webshop van Google. Er wordt aangenomen dat Google aanstaande vrijdag de Nexus 5, en dus waarschijnlijk ook de Nexus 10, zal onthullen.

Update op 28/10/2013 om 12:30 uur:

De onderstaande afbeelding blijkt nep te zijn. De render is inmiddels ontleed en daaruit blijkt dat de afbeelding niet echt is.

'Nexus 10 tijdelijk te zien in Play Store' google nexus 10 2013 specs 2 
'Nexus 10 tijdelijk te zien in Play Store' google nexus 10 2013 specs 1 
'Nexus 10 tijdelijk te zien in Play Store' google nexus 10 2013 specs 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iPad Pro

Dunnere schermranden: renders nieuwe 10.5-inch en 12.9-inch iPad Pro lees verder

Fuchsia logo

Fuchsia gaat Android (nog) niet vervangen lees verder

Apple iPad Mini

Apple stopt met verkoop en ontwikkeling van iPad Mini lees verder

Android functies

5 handige Android functies die je waarschijnlijk niet kent lees verder

iPads

‘10.5-inch iPad Pro met dunne schermranden komt in juni’ lees verder

Snapdragon 660- en 630-processor

Snapdragon 660- en 630-processor brengen high end-features naar midrangers lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters