Nexus 5 2015 benchmark score in AnTuTu hoger dan 85.000

Uit screenshots blijkt dat de Nexus 5 2015 een score van 85530 haalt in de AnTuTu benchmark. In de screenshots is ook de schermresolutie van het toekomstige toestel te zien.

Nexus 5 2015 benchmark score AnTuTu hoger dan 85.000 gsmarena 002 

Over de aankomende Nexus telefoons is weinig bekend. Alles wat we weten is dat er een Huawei phablet en een LG Nexus 5 opvolger worden verwacht. Aanvullend op deze geruchten zien we screenshots van de AnTuTu prestaties van de volgende generatie Nexus 5.

In de AnTuTu benchmark behaalt de LG telefoon een score 85530. In vergelijking met de Samsung Galaxy S6, scoort deze telefoon ongeveer 2.000 punten meer. Een indrukwekkende prestatie aangezien de Galaxy S6 een van de snelste telefoons op de markt is.

Doordat huidige Snapdragon processors niet in staat zijn deze prestaties te leveren, kunnen we er van uitgaan dat we kijken naar een volgende generatie processor. Vermoedelijk een Qualcomm Snapdragon 820. Aangezien Nexus telefoons altijd op standaard Android draaien, wordt deze telefoon vermoedelijk erg snel.

Volgens de grafische 3D-test van AnTuTu heeft deze telefoon een Full HD scherm. Aangezien de Nexus 5 geen phablet is, leek een QHD scherm misschien een overkill voor Google. Met een schermformaat van 5 inch en een resolutie van 1920 X 1080 krijgen we een pixeldichtheid van 440 pixels per inch.

Volgens de scorekaart spreken we hier over de Nexus 5 2015. Deze naamkeuze lijkt logisch omdat we het hier hebben over de 2de generatie Nexus 5. De originele Nexus 5 is gelanceerd in 2013 en is dus toe aan een volgende generatie.

Bron: GSM Arena

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters