'Nexus 5 van LG duikt opnieuw op in video'

Op het internet is een video uitgelekt van een toestel dat weleens de nieuwe Nexus 5 kan gaan worden. Het toestel wordt opnieuw gemaakt door LG en zal eind oktober wereldkundig gemaakt worden.

Vorige week lekte al de eerste afbeeldingen uit van de vermoedelijke opvolger van de Nexus 4. De aanstaande Nexus 5 moet eind oktober samen met Android KitKat aangekondigd gaan worden tijdens een persconferentie van Google. De Nexus 5 zal vermoedelijk opnieuw door LG gemaakt gaan worden, mits de afbeelding uiteraard de Nexus 5 voorstellen en niet een ander onbekend toestel van LG.

De nieuwe Nexus 5 moet vermoedelijk een variant gaan worden van de LG G2. Dat betekent dat het toestel technisch gezien het zelfde zal zijn, maar dat alleen het uiterlijk wat anders zal zijn. De Nexus 5 zal dan ook over dunne bezels gaan beschikken rondom het scherm. Ook zal de processor naar verluid de Qualcomm 800-chip gaan worden en het toestel zal ook over 2GB aan ram gaan beschikken en een 13-megapixelcamera. Het scherm is 5″ groot en beschikt over een Full HD-resolutie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Adrie van Waarde -

    Laat ze hem nu eindelijk eens echt laten zien. Eindelijk een toestel wat met de S4 kan concurreren . Ik offer me wel op als tester van dit toestel.

  2. Quasimodo -

    Ben erg benieuwd naar de prijs, want de LG G2 heeft een uiterst concurrerende prijs van zo rond de €500,00 maar is wel gewoon in de winkel te halen straks. Tot op heden hebben wij nederlanders niet bepaald goeie ervaringen met de beschikbaarheid van de Nexus smartphones. De lage(re) prijs maakt dat alleen nog maar schrijnender.
    Hoop doet leven.

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters