Nexus 5 vanaf woensdag in Nederland te koop voor 459 euro

Webshop Belsimpel.nl heeft zojuist aangekondigd de Nexus 5 vanaf woensdag te gaan verkopen. De webshop zal zowel de witte als de zwarte variant gaan verkopen voor 459 euro. Het gaat om de Nederlandse versie van het toestel met 16GB aan opslag.

Ondanks dat Google het toestel nog niet officieel heeft aangekondigd zal de webshop vanaf woensdag de eerste toestellen gaan uitleveren. De Nexus 5 is los te koop voor 459 euro maar het toestel is ook verkrijgbaar in samenwerking met diverse abonnementen. De webshop laat weten voldoende voorraad te hebben en geen schaarste te verwachten. De webshop benadrukt dat het om de Nederlandse versie van het toestel gaat en dus niet de geïmporteerde versie zoals met de iPhone 5s en 5c het geval was.

Het enige model dat de webshop voert is de 16GB variant. Volgens de specificaties op de website gaat het om een telefoon met een 5-inch scherm, 2.3GHz quad-core processor en 2GB aan werkgeheugen. De batterij beschikt over een capaciteit van 2.300mAh en het toestel zal draadloos oplaadbaar zijn. De camera kan foto’s schieten op een resolutie van 8-megapixel en is voorzien van optische beeldstabilisatie. De Nexus 5 is voorzien van de laatste versie van Android, dat de codenaam KitKat meekrijgt.

Officieel heeft Google haar nieuwe vlaggenschip nog niet aangekondigd. Volgens eerdere geruchten zal dat aanstaande vrijdag gebeuren maar aangezien de telefoon woensdag in de verkoop gaat zal dit mogelijk vervroegd worden.

We hebben fabrikant LG om een reactie gevraagd omtrent de Nederlandse lancering van de Nexus 5.

Update op 28/10/2013 om 16:13:

Belsimpel.nl heeft de bestelmogelijkheid inmiddels weer uitgeschakeld. De webshop schrijft “LG Nederland kon de Nexus 5 niet officieel bevestigen, daarom hebben wij het toestel voorlopig offline gehaald”.

Nieuwe persrenders witte LG Nexus 5 op twitter gezet bxmt7juciaaep7k 
Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters