Nexus 5 vanaf woensdag in Nederland te koop voor 459 euro

Webshop Belsimpel.nl heeft zojuist aangekondigd de Nexus 5 vanaf woensdag te gaan verkopen. De webshop zal zowel de witte als de zwarte variant gaan verkopen voor 459 euro. Het gaat om de Nederlandse versie van het toestel met 16GB aan opslag.

Ondanks dat Google het toestel nog niet officieel heeft aangekondigd zal de webshop vanaf woensdag de eerste toestellen gaan uitleveren. De Nexus 5 is los te koop voor 459 euro maar het toestel is ook verkrijgbaar in samenwerking met diverse abonnementen. De webshop laat weten voldoende voorraad te hebben en geen schaarste te verwachten. De webshop benadrukt dat het om de Nederlandse versie van het toestel gaat en dus niet de geïmporteerde versie zoals met de iPhone 5s en 5c het geval was.

Het enige model dat de webshop voert is de 16GB variant. Volgens de specificaties op de website gaat het om een telefoon met een 5-inch scherm, 2.3GHz quad-core processor en 2GB aan werkgeheugen. De batterij beschikt over een capaciteit van 2.300mAh en het toestel zal draadloos oplaadbaar zijn. De camera kan foto’s schieten op een resolutie van 8-megapixel en is voorzien van optische beeldstabilisatie. De Nexus 5 is voorzien van de laatste versie van Android, dat de codenaam KitKat meekrijgt.

Officieel heeft Google haar nieuwe vlaggenschip nog niet aangekondigd. Volgens eerdere geruchten zal dat aanstaande vrijdag gebeuren maar aangezien de telefoon woensdag in de verkoop gaat zal dit mogelijk vervroegd worden.

We hebben fabrikant LG om een reactie gevraagd omtrent de Nederlandse lancering van de Nexus 5.

Update op 28/10/2013 om 16:13:

Belsimpel.nl heeft de bestelmogelijkheid inmiddels weer uitgeschakeld. De webshop schrijft “LG Nederland kon de Nexus 5 niet officieel bevestigen, daarom hebben wij het toestel voorlopig offline gehaald”.

Nieuwe persrenders witte LG Nexus 5 op twitter gezet bxmt7juciaaep7k 
OnePlus 6 Oppo R15

OPPO R15 onthuld: maak kennis met de OnePlus 6 lees verder

Huawei P20 Lite

Huawei P20 Lite nu officieel in Nederland verkrijgbaar lees verder

smartphone veiligheid

Android is volgens Google nu even veilig als iOS lees verder

iPhone SE2 (mogelijk)

Kruising opgedoken tussen iPhone X en iPhone SE lees verder

Wiko View 2 Pro preview Samsung Galaxy S10

Samsung heeft grootse plannen voor Samsung Galaxy S10 lees verder

HTC U12+

Eindelijk gelekt: Maak kennis met de HTC U12+ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters