Nexus 6P in alle kleuren te zien

Al eerder waren foto’s van de verpakkingsdozen van de Nexus 5X en de Nexus 6P te zien, nu zijn er nieuwe renders van dit nieuwe vlaggenschip van Google op het internet geplaatst. De plaatjes laten zien dat de Nexus 6P in vier kleuren verkocht gaat worden.

Zwart, wit, aluminium en goud. Dat zijn de vier kleuren waarin je de Nexus 6P straks kunt bestellen. De eerste Nexus die door Huawei wordt geproduceerd, is alleen aan de achterkant in zo’n kleurtje getooid. De voorkant is in alle gevallen zwart.

De kleuren van de midrange Nexus 5X zijn ook bekend, maar nog niet op een foto uitgelekt. Het goedkopere toestel is straks te krijgen in zwart, wit of blauw.

Nexus 6P in alle kleuren te zien schermafbeelding 2015 09 23 om 203357 

Zoals gezegd zijn ook de verpakkingsdozen van de nieuwe Nexussen al bekend. De dozen zijn met een gestylde X en P uitgerust, waardoor je weet welke erin zit: de Nexus 5X of de Nexus 6P.

Nexus 6P in alle kleuren te zien nexus5xboxleak 
Nexus 6P in alle kleuren te zien nexus6pboxleak 

De Nexus 5X wordt door LG gemaakt, die ook de eerste Nexus 5 produceerde voor Google. Met de Nexus 6P gooit Google het echter over een andere boeg, want de Nexus 6 wordt door Motorola gemaakt, en de 6P door Huawei.

Zoals al eerder bekend werd, is de Nexus 5X een midrangemodel met een 5,2-inch scherm, een 12.3 megapixelcamera en een Snapdragon 808-processor. De Nexus 6X is voorzien van een 5,7-inch scherm en een snellere Snapdragon 8010-chipset. Google zal de toestellen op 29 september officieel wereldkundig maken, met waarschijnlijk het nieuwe Android Marshmallow.

Bron: Diverse bronnen

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters