Nexus 7 wordt een miljoen keer per maand verkocht door Asus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. bartvuijk -

  De populariteit van deze tablet is volledig terecht, het is een heerlijk dingetje. Erg snel. En het 'pure' Jelly Bean werkt voor mij beter dan alle softwareschillen die fabrikanten hebben verzonnen.

 2. Koen van Ruijven -

  Volgens mij zit er een fout in het dik gedrukte regel. Volgens mij is die wel via meerdere manieren beschikbaar dan alleen de play store.

  1. Danijel -

   In Nederland is hij juist niet via de Play Store maar alleen via de Mediamarkt beschikbaar bijv. Maar over het algemeen alleen de play store.

   1. Willem de groot -

    Moet Koen gelijk geven, maar jullie geven je fouten toch nooit toe.. of passen je artikel niet aan. Nexus 7 is hier bij BCC, Mediamarkt, Dixons, PDAshop, en nog veel meer winkels verkrijgbaar. Dit geld verder voor heel europa. In de playstore zo`n ding aanschaffen werkt alleen in de VS en de UK.. waar hij ook los te koop is. En de cijfers uit het artikel zijn echt niet alleen van de playstore. Jullie zijn een NL site, en focus je meer op je eigen land!!

   2. Danijel -

    In het artikel staat niet dat het alleen voor de Play Store is, maar alle cijfers wereldwijd. Ik ben het wel met je eens dat dit voor wat verwarring kan zorgen. Ik zat het aanpassen.

    En nee, wij zullen ons niet alleen op Nederland blijven richten met ons nieuws. We zullen ook gewoon de rest van de wereld in de gaten gaan houden en onze bezoekers van het belangrijkste nieuws blijven voorzien 🙂

   3. LuccieLuc -

    Hallo danijel. Ik geniet iedere dag weer van het nieuws op jullie site. En ik vind die 'foutjes' helemaal niet erg.dat is menselijk.dat hoort erbij. Ga zo door

iPhone X

Zo krijg je het uiterlijk van iOS 11 en iPhone X op elke Android smartphone lees verder

Anyme Anime APP

Gratis anime kijken op je smartphone kan met deze app lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Dit zijn de beste high-end smartphones van dit najaar lees verder

The Machines AR game

Deze drie iOS 11 features zouden we ook graag bij Android zien lees verder

Apple vs Android

Android toestellen vertonen twee keer zo vaak kuren als iPhones lees verder

Nokia 8 meerdere toestellen

HMD Global bevestigt: alle nieuwe Nokia smartphones krijgen Android Oreo lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters