Nexus 7 wordt een miljoen keer per maand verkocht door Asus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. bartvuijk -

  De populariteit van deze tablet is volledig terecht, het is een heerlijk dingetje. Erg snel. En het 'pure' Jelly Bean werkt voor mij beter dan alle softwareschillen die fabrikanten hebben verzonnen.

 2. Koen van Ruijven -

  Volgens mij zit er een fout in het dik gedrukte regel. Volgens mij is die wel via meerdere manieren beschikbaar dan alleen de play store.

  1. Danijel -

   In Nederland is hij juist niet via de Play Store maar alleen via de Mediamarkt beschikbaar bijv. Maar over het algemeen alleen de play store.

   1. Willem de groot -

    Moet Koen gelijk geven, maar jullie geven je fouten toch nooit toe.. of passen je artikel niet aan. Nexus 7 is hier bij BCC, Mediamarkt, Dixons, PDAshop, en nog veel meer winkels verkrijgbaar. Dit geld verder voor heel europa. In de playstore zo`n ding aanschaffen werkt alleen in de VS en de UK.. waar hij ook los te koop is. En de cijfers uit het artikel zijn echt niet alleen van de playstore. Jullie zijn een NL site, en focus je meer op je eigen land!!

   2. Danijel -

    In het artikel staat niet dat het alleen voor de Play Store is, maar alle cijfers wereldwijd. Ik ben het wel met je eens dat dit voor wat verwarring kan zorgen. Ik zat het aanpassen.

    En nee, wij zullen ons niet alleen op Nederland blijven richten met ons nieuws. We zullen ook gewoon de rest van de wereld in de gaten gaan houden en onze bezoekers van het belangrijkste nieuws blijven voorzien 🙂

   3. LuccieLuc -

    Hallo danijel. Ik geniet iedere dag weer van het nieuws op jullie site. En ik vind die 'foutjes' helemaal niet erg.dat is menselijk.dat hoort erbij. Ga zo door

Android O Oreo

Android 8.0 Oreo is officieel: dit kunnen we van het koekje verwachten lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Android O naadloze updates

Nooit meer opslagproblemen door Android O naadloze updates lees verder

Android O Developer Preview 2

Wordt Android O al volgende week uitgerold naar deze smartphones? lees verder

Samsung Galaxy Tab S3 hands-on

Acht onmisbare geoptimaliseerde apps voor je Android tablet lees verder

Android O Android Octopus

Heeft Google onthuld waar Android O voor staat met nieuwe easter egg? lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters