Nexus 7 wordt een miljoen keer per maand verkocht door Asus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. bartvuijk -

  De populariteit van deze tablet is volledig terecht, het is een heerlijk dingetje. Erg snel. En het 'pure' Jelly Bean werkt voor mij beter dan alle softwareschillen die fabrikanten hebben verzonnen.

 2. Koen van Ruijven -

  Volgens mij zit er een fout in het dik gedrukte regel. Volgens mij is die wel via meerdere manieren beschikbaar dan alleen de play store.

  1. Danijel -

   In Nederland is hij juist niet via de Play Store maar alleen via de Mediamarkt beschikbaar bijv. Maar over het algemeen alleen de play store.

   1. Willem de groot -

    Moet Koen gelijk geven, maar jullie geven je fouten toch nooit toe.. of passen je artikel niet aan. Nexus 7 is hier bij BCC, Mediamarkt, Dixons, PDAshop, en nog veel meer winkels verkrijgbaar. Dit geld verder voor heel europa. In de playstore zo`n ding aanschaffen werkt alleen in de VS en de UK.. waar hij ook los te koop is. En de cijfers uit het artikel zijn echt niet alleen van de playstore. Jullie zijn een NL site, en focus je meer op je eigen land!!

   2. Danijel -

    In het artikel staat niet dat het alleen voor de Play Store is, maar alle cijfers wereldwijd. Ik ben het wel met je eens dat dit voor wat verwarring kan zorgen. Ik zat het aanpassen.

    En nee, wij zullen ons niet alleen op Nederland blijven richten met ons nieuws. We zullen ook gewoon de rest van de wereld in de gaten gaan houden en onze bezoekers van het belangrijkste nieuws blijven voorzien 🙂

   3. LuccieLuc -

    Hallo danijel. Ik geniet iedere dag weer van het nieuws op jullie site. En ik vind die 'foutjes' helemaal niet erg.dat is menselijk.dat hoort erbij. Ga zo door

Android 7.1.1 Nougat

Sony begint met uitrollen Android 7.1.1 Nougat naar flink aantal Xperia toestellen lees verder

Android O Developer Preview 2

OnePlus maakt bekend wanneer OnePlus 3 en OnePlus 3T Android O ontvangen lees verder

Android Oreo Google I/O

Geen Oreo: volledige naam van Android O duikt op lees verder

Zakkenrollers app

Met deze app ben je zakkenrollers te slim af lees verder

10.5-inch iPad Pro

Apple iPad Pro met dunne schermranden onthuld: alles wat je moet weten lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Dit zijn de beste budgetsmartphones voor deze zomer lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters