Nexus One-accessoires gespot

Nadat de afgelopen weken al zo’n beetje alle informatie over de Nexus One naar buiten kwam, zijn er nu ook accessoires verschenen. Een Bluetooth-dock en een car-clip werden gespot.

Nexus One car dock

Google’s eigen Android-telefoon, de Nexus One, gaat waarschijnlijk een aantal accessoires krijgen. Hiermee is het uitbrengen van de Nexus One door Google, HTC en T-Mobile als consumententelefoon weer een stukje zekerder geworden. Bij de FCC werd een dock gespot voor de Google-telefoon. Alhoewel er geen plaatjes van ontdekt zijn, zal de telefoonhouder waarschijnlijk de beschikking krijgen over Bluetooth. Dit is opvallend omdat de telefoon zelf al Bluetooth-functionaliteit heeft. Verder zal audio- en video-output mogelijk zijn, waardoor de telefoon een plekje in de huiskamer kan krijgen. De dock is al door de FCC gekeurd, waardoor het uitbrengen van de accessoire niet zo lang meer hoeft te duren. De release van het toestel wordt nog altijd verwacht op 5 januari.

Het tweede accessoire is een car-clip, om de telefoon in de auto te kunnen bevestigen. Hier zijn wel plaatjes van ontdekt. Op de plaatjes is de Nexus One in de car-clip te zien. Verder lijkt deze houder geen toegevoegde functionaliteit te bieden. Het lijkt erop dat deze vooral handig is bij het navigeren, zodat je de telefoon niet constant in je hand hoeft te houden. De accessoires zullen we waarschijnlijk ook in Nederland krijgen. Eerder kon All About Phones al meldden dat we de Google Phone eind januari hier mogen verwachten.

De fabrikant Seidio claimt ook accessoires te gaan leveren voor de Nexus One. Ze zijn op dit moment nog niet te krijgen. Welke accessoires er precies te krijgen zullen zijn wordt niet gezegd, wel worden er naar eigen zeggen “de ultieme accessoires” geleverd.

Nexus One car clip

 

FCC Nexus One dock

 

Bron: Engadget

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters