Nexus One gaat ook door Hi gevoerd worden

Hi heeft middels haar site bekend gemaakt de Nexus One vanaf augustus ook te gaan verkopen. Hiermee wordt Hi na Vodafone de tweede provider in Nederland die de Google Phone gaat leveren.

Google Nexus One voorkant groot

Nadat Vodafone vorige week begon met de levering van de Nexus One, heeft nu Hi via haar webwinkel te kennen gegeven de telefoon van Google te gaan verkopen. Je kunt nu je Nexus One pre-orderen bij Hi en de provider zal op 6 augusutus beginnen met de uitlevering van het apparaat. De abonnementen waarbij je de Nexus One gratis krijgt zijn wel iets duurder dan bij Vodafone.

De goedkoopste bundel waarbij je de Nexus One gratis krijgt is Hi Online 30 in combinatie met Hi eindeloos online, waarvoor je het eerste jaar €29,95 betaalt. Het tweede jaar wordt dit €36,30 en voor dat bedrag krijg je 225 minuten of 450 sms’jes en ‘onbeperkt’ internet. Een flinke kanttekening daarbij is wel dat Hi erg op haar FUP gesteld is en dat verschillende Android-gebruikers hier problemen mee ondervinden. Bij Vodafone is het toestel gratis bij een abonnement waarvoor je het eerste jaar €17,25 betaald en het tweede jaar €34,50.

Hi webwinkel N1

 

Bron: Mobile Cowboys

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters