Nexus One gaat ook door Hi gevoerd worden

Hi heeft middels haar site bekend gemaakt de Nexus One vanaf augustus ook te gaan verkopen. Hiermee wordt Hi na Vodafone de tweede provider in Nederland die de Google Phone gaat leveren.

Google Nexus One voorkant groot

Nadat Vodafone vorige week begon met de levering van de Nexus One, heeft nu Hi via haar webwinkel te kennen gegeven de telefoon van Google te gaan verkopen. Je kunt nu je Nexus One pre-orderen bij Hi en de provider zal op 6 augusutus beginnen met de uitlevering van het apparaat. De abonnementen waarbij je de Nexus One gratis krijgt zijn wel iets duurder dan bij Vodafone.

De goedkoopste bundel waarbij je de Nexus One gratis krijgt is Hi Online 30 in combinatie met Hi eindeloos online, waarvoor je het eerste jaar €29,95 betaalt. Het tweede jaar wordt dit €36,30 en voor dat bedrag krijg je 225 minuten of 450 sms’jes en ‘onbeperkt’ internet. Een flinke kanttekening daarbij is wel dat Hi erg op haar FUP gesteld is en dat verschillende Android-gebruikers hier problemen mee ondervinden. Bij Vodafone is het toestel gratis bij een abonnement waarvoor je het eerste jaar €17,25 betaald en het tweede jaar €34,50.

Hi webwinkel N1

 

Bron: Mobile Cowboys

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Hansje -

    Beetje jammer van Hi. Mijn abbonement kan ik de 23e verlengen en dan had ik graag een Nexus One gehad. Dies echter zo belachelijk duur bij Hi dat ik moet wachten tot 23 november en ik bij Vodafone terechtkan =/

iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters