Nexus S wordt opnieuw gekeurd door de FCC

Samsung heeft de Nexus S, de nieuwe Google Phone, voor een tweede keer laten keuren door de FCC. Dat betekent dat er op het laatste moment nog een aantal aanpassingen gemaakt zijn, in dit geval aan de antennes.

Google Nexus S

Het gebeurt niet vaak dat een toestel twee keer langs de FCC komt. Omdat de meeste telefoons laat in hun ontwikkeling ter beoordeling worden aangeboden, zijn veranderingen eigenlijk niet meer te maken. Toch hebben Samsung en Google besloten de Nexus S te veranderen en nog een keertje te laten beoordelen, zo bleek uit een brief die de Amerikaanse elektronicawaakhond publiceerde.

De veranderingen omvatten een verbetering van de GPS-, Wi-Fi- en Bluetooth-antennes, die blijkbaar nog niet goed genoeg waren. Daarmee wordt in ieder geval voorkomen dat het toestel hetzelfde lot beschoren is als de iPhone 4, die flink wordt bekritiseerd vanwege zijn gebrekkig functionerende antenne. Of het toestel ook later op de markt zal komen door deze verandering, is niet bekend.

Samsung Nexus S FCC second opinion

 

Bron: IntoMobile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

   1. MiAmRA -

    Denk eerder een Hummingbird met wat tweaks.
    Een qsd8250 zal het zeker niet worden, want dat had Google net zo goed kunnen 'blijven' bij HTC. Toch bestaat er een grote kans dat de Orion/A9 gebruikt zal worden.

   2. Dominick -

    Denk het niet hoor, het zal denk ik meer een tweak van de Galaxy S worden en dus geen totaal nieuwe hardware. Ik verwacht ook de Hummingbird, maar QSD8250 zou in principe wel kunnen denk ik. Google kiest zijn partner denk ik niet op de processor en Samsung heeft al telefoons met de Snapdragon gemaakt. Dat had alleen wel een logische reden en die zou ik voor dit toestel niet zien, dus het zel idd wel de Hummingbird worden.

Honor 9

Honor 9 komt naar Nederland: prijs, specificaties en meer lees verder

iOS 11

Publieke beta: zo kun je nu veilig alvast iOS 11 uitproberen op iPhone of iPad lees verder

OnePlus 5 preview design

OnePlus biedt korting op de OnePlus 5 als je een oud toestel inruilt lees verder

Samsung Galaxy S8 design

Galaxy Note 8 poster toont locatie vingerafdrukscanner en dubbele camera lees verder

OnePlus 5 Apple iPhone 8

Zo ziet de iPhone 8 eruit als het scherm aan staat lees verder

Pixel 2 toestell lijkt op originele Pixel

Specificaties Pixel 2 en Pixel XL 2 duiken op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters