Nexus S wordt opnieuw gekeurd door de FCC

Samsung heeft de Nexus S, de nieuwe Google Phone, voor een tweede keer laten keuren door de FCC. Dat betekent dat er op het laatste moment nog een aantal aanpassingen gemaakt zijn, in dit geval aan de antennes.

Google Nexus S

Het gebeurt niet vaak dat een toestel twee keer langs de FCC komt. Omdat de meeste telefoons laat in hun ontwikkeling ter beoordeling worden aangeboden, zijn veranderingen eigenlijk niet meer te maken. Toch hebben Samsung en Google besloten de Nexus S te veranderen en nog een keertje te laten beoordelen, zo bleek uit een brief die de Amerikaanse elektronicawaakhond publiceerde.

De veranderingen omvatten een verbetering van de GPS-, Wi-Fi- en Bluetooth-antennes, die blijkbaar nog niet goed genoeg waren. Daarmee wordt in ieder geval voorkomen dat het toestel hetzelfde lot beschoren is als de iPhone 4, die flink wordt bekritiseerd vanwege zijn gebrekkig functionerende antenne. Of het toestel ook later op de markt zal komen door deze verandering, is niet bekend.

Samsung Nexus S FCC second opinion

 

Bron: IntoMobile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

   1. MiAmRA -

    Denk eerder een Hummingbird met wat tweaks.
    Een qsd8250 zal het zeker niet worden, want dat had Google net zo goed kunnen 'blijven' bij HTC. Toch bestaat er een grote kans dat de Orion/A9 gebruikt zal worden.

   2. Dominick -

    Denk het niet hoor, het zal denk ik meer een tweak van de Galaxy S worden en dus geen totaal nieuwe hardware. Ik verwacht ook de Hummingbird, maar QSD8250 zou in principe wel kunnen denk ik. Google kiest zijn partner denk ik niet op de processor en Samsung heeft al telefoons met de Snapdragon gemaakt. Dat had alleen wel een logische reden en die zou ik voor dit toestel niet zien, dus het zel idd wel de Hummingbird worden.

Samsung Galaxy S9

Maakt iPhone X nu al korte metten met Samsung Galaxy S9? lees verder

iPhone X met Intel en Qualcomm modem

Niet elke iPhone X is even snel: heb jij de snellere hardware? lees verder

ETQ Amsterdam

Bekijk de OnePlus 5T live in de speciale Amsterdamse pop-up store lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

OnePlus 5T naast OnePlus 5, Galaxy S8, iPhone X en meer: grootte vergeleken lees verder

OnePlus 5t

Vijf redenen om (niet) voor de OnePlus 5T te kiezen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters