‘HTC Nexus Sailfish opnieuw op gelekte foto te zien’

Het mysterieuze Twitter-account dat afgelopen weekend een eerste vermeende foto van de Nexus Sailfish plaatste publiceerde vandaag opnieuw een kiekje van de Sailfish in het wild.

Nexus Sailfish foto

FotoAfgelopen weekend kregen we voor het eerst een vermeende foto van de HTC Nexus Sailfish te zien. Het Taiwanese bedrijf is dit jaar verantwoordelijk voor de twee Nexus modellen die het in samenwerking met Google heeft ontwikkeld, de kleinere Nexus Sailfish en de Nexus Marlin. Dit keer boet het kleinere model niet echt aan specificaties in, want enkel de grootte van de accu en het scherm van de Sailfish verschillen van de Marlin. Daarmee hoeven consumenten die de voorkeur aan een kleiner scherm geven niet genoegen te nemen met mindere specificaties.

Metaal en plastic

Het mysterieuze Twitter-account @usbfl, dat de foto’s van afgelopen weekend online plaatste, heeft vandaag opnieuw een vermeende foto van de Nexus Sailfish gepubliceerd. Dit keer krijgen we meer van de achterkant te zien, die vanuit deze hoek wat weg heeft van de Nexus 4. De lekker suggereert ook dat de twee modellen van verschillende materialen gemaakt zijn: metaal en glas voor het grotere model en plastic voor de kleinere Sailfish.

Android Police, de Android blog die het meestal bij het rechte eind heeft als het om Nexus smartphones gaat en bronnen binnen Google heeft, beweert echter dat beide smartphones een metalen behuizing hebben met een glazen vlak op de achterkant. Het Twitter-account speculeert zelf dan ook dat het plastic model een prototype is dat gebruikt wordt om de Nexus Sailfish te testen. Overigens is het vandaag precies een jaar geleden dat we voor het eerst de achterkant van de Nexus 5X te zien kregen.

4 oktober

FotoAl met al is het duidelijk dat we met een iets dikkere smartphone te maken hebben, met een vingerprintscanner onder de camera aan de achterkant. De foto’s komen tot nu allemaal bijna precies overeen met de renders van vorige maand. De nieuwe Nexus modellen doen op de foto’s denken aan de HTC Evo 4G LTE, die ook een achterkant had met een glossy bovenkant. Verschillende fans klagen al over het haast kinderlijke ontwerp, maar daarvoor lijkt het ons nog wat te vroeg. Op 4 oktober kunnen we een oordeel gaan vellen over het ontwerp van de twee smartphones, want naar verluidt zal Google zijn nieuwe Nexus modellen dan gaan onthullen.

Bron: Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HTC U11 Plus

Specificaties en foto’s HTC U11 Plus gelekt: complete smartphone lees verder

Apple iPhone X Hotwonder Hatwav Symbol S3

Deze iPhone X kloon draait op Android: leve China? lees verder

Apple iPhone X pre-order

Zoveel iPhone X exemplaren heeft Apple beschikbaar bij pre-order lees verder

Bekende leaker lekt specificaties en logo’s Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

iPhone 8

Verkopen iPhone 8 vallen zwaar tegen door onverwachte tegenstander lees verder

iPhone X

Zo krijg je het uiterlijk van iOS 11 en iPhone X op elke Android smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters