Niantic CEO bevestigt komst nieuwe Pokémons in Pokémon Go

Voorbije weekend, tijdens de Comic-Con beurs in San Diego, heeft de CEO en co-founder van Niantic, John Hanke, bevestigd dat er nieuwe Pokémons naar Pokémon Go komen.

Pokémon Go

Pokemon GoPokémon Go is dé hit-applicatie van deze zomer. In deze nieuwe applicatie van de makers van Niantic en Pokémon is het de bedoeling dat je zelf de wijde wereld in trekt om Pokémons te gaan vangen. Dit doe je dan met je smartphone die voorzien is van een GPS. Doordat er gebruik wordt gemaakt van de GPS in je smartphone is het mogelijk om op verschillende locaties verschillende Pokémons te vangen. Wanneer een Pokémon in de buurt is zal je smartphone, wanneer de applicatie open is, beginnen trillen en kun je hem vangen. Tijdens het vangen wordt de Pokémon met behulp van de achtercamera van je smartphone in de echte wereld geprojecteerd.

Nieuwe Pokémons

Zo open je in Pokémon Go je PokédexEen aantal weken geleden gingen er al meerdere geruchten rond dat Pokémon Go in een latere versie voorzien zou worden van nieuwe Pokémons. Momenteel zijn alleen maar de eerste generatie Pokémons terug te vinden in het spel. In een interview van The Next Web met co-founder en CEO van Niantic, de ontwikkelaar van Pokémon Go, John Hanke geeft Hanke weg dat ze er naar uitkijken om binnenkort meer Pokémons in de komende maanden en jaren op een leuke manier aan het spel toe te voegen. Hiermee worden eerdere geruchten over nieuwe Pokémons bevestigd.

Poké stops

Pokémon GoOok vertelde Hanke over Poké stops en dat ze deze functionelere willen maken. Dit door bijvoorbeeld een voorwerp dat de functie van een Poké stop helemaal kan veranderen.

Ruilen en trainen

Niantic zou verder ook bezig zijn met een update die gebruikers Pokémons laat ruilen en trainen onder elkaar. Door de toevoeging van deze functie kan de applicatie nog persoonlijker worden.

Beschikbaarheid

Over wanneer de net genoemde functies zullen toegevoegd worden aan Pokémon Go zei Hanke niets. Wel wist hij te zeggen dat de nieuwe Pokémons komende maanden en jaren op een leuke manier zullen toegevoegd worden. Andere functies zoals ruilen zullen naar onze verwachtingen eerder in de komende weken worden toegevoegd aan de applicatie.

Samsung Galaxy Note 9 S Pen

Vijf verschillen tussen de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters