Niantic CEO bevestigt komst nieuwe Pokémons in Pokémon Go

Voorbije weekend, tijdens de Comic-Con beurs in San Diego, heeft de CEO en co-founder van Niantic, John Hanke, bevestigd dat er nieuwe Pokémons naar Pokémon Go komen.

Pokémon Go

Pokemon GoPokémon Go is dé hit-applicatie van deze zomer. In deze nieuwe applicatie van de makers van Niantic en Pokémon is het de bedoeling dat je zelf de wijde wereld in trekt om Pokémons te gaan vangen. Dit doe je dan met je smartphone die voorzien is van een GPS. Doordat er gebruik wordt gemaakt van de GPS in je smartphone is het mogelijk om op verschillende locaties verschillende Pokémons te vangen. Wanneer een Pokémon in de buurt is zal je smartphone, wanneer de applicatie open is, beginnen trillen en kun je hem vangen. Tijdens het vangen wordt de Pokémon met behulp van de achtercamera van je smartphone in de echte wereld geprojecteerd.

Nieuwe Pokémons

Zo open je in Pokémon Go je PokédexEen aantal weken geleden gingen er al meerdere geruchten rond dat Pokémon Go in een latere versie voorzien zou worden van nieuwe Pokémons. Momenteel zijn alleen maar de eerste generatie Pokémons terug te vinden in het spel. In een interview van The Next Web met co-founder en CEO van Niantic, de ontwikkelaar van Pokémon Go, John Hanke geeft Hanke weg dat ze er naar uitkijken om binnenkort meer Pokémons in de komende maanden en jaren op een leuke manier aan het spel toe te voegen. Hiermee worden eerdere geruchten over nieuwe Pokémons bevestigd.

Poké stops

Pokémon GoOok vertelde Hanke over Poké stops en dat ze deze functionelere willen maken. Dit door bijvoorbeeld een voorwerp dat de functie van een Poké stop helemaal kan veranderen.

Ruilen en trainen

Niantic zou verder ook bezig zijn met een update die gebruikers Pokémons laat ruilen en trainen onder elkaar. Door de toevoeging van deze functie kan de applicatie nog persoonlijker worden.

Beschikbaarheid

Over wanneer de net genoemde functies zullen toegevoegd worden aan Pokémon Go zei Hanke niets. Wel wist hij te zeggen dat de nieuwe Pokémons komende maanden en jaren op een leuke manier zullen toegevoegd worden. Andere functies zoals ruilen zullen naar onze verwachtingen eerder in de komende weken worden toegevoegd aan de applicatie.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters