Niantic Labs erkent problemen Pokémon Go

Pokémon Go is ontzettend populair, maar de app heeft ook zeker wat hardnekkige bugs. Niantic Labs heeft de nijpende problemen op zijn website erkend en zegt aan een patch te werken.

Pokémon Go

Het halve internet is continu bezig met Pokémon Go, de langverwachte augmented reality game die eindelijk beschikbaar is voor Android en iOS. De game laat je Pokémon in het echte leven vangen, dus je zult echt van de bank af moeten komen om ze allemaal te verzamelen. De app is nu al ontzettend populair, maar dat neemt niet weg dat Pokémon Go niet helemaal perfect is.

Batterijproblemen

Wat het meeste opvalt is hoe snel de game de accu van je telefoon leeg slurpt. Het was te verwachten dat een spel dat grotendeels afhankelijk van een Gps- en internetverbinding en je camera is niet zo zuinig met je batterij om zal springen, maar het spel maakt het soms wel erg bont. Er zit een Battery Saving Mode in de app, maar erg veel lijkt het niet te helpen.

Niantic Labs

Niantic, Inc., de ontwikkelaar van de augmented reality app, heeft de problemen erkend op zijn website. Het ambitieuze bedrijf is op zoek naar oplossingen voor het batterijprobleem. Er zijn ook een aantal andere hardnekkige bugs die het speelplezier van spelers bederven. Zo wordt het level van sommige trainers soms opeens gereset, waardoor ze weer opnieuw moeten beginnen. Ook loopt de audio van het spel soms vast en wil de app op sommige smartphones niet erkennen dat er een Gps-verbinding is.

Potentie

Het is heel normaal voor dit soort mobiele games om kort na de lancering nog met dit soort bugs te kampen. Dat is ook de reden dat het spel gefaseerd uitgerold wordt naar verschillende landen. Toch is het gezien de enorme populariteit van het spel op sociale media belangrijk dat Niantic snel een patch uitrolt die de problemen oplost. Het is namelijk duidelijk dat Pokémon Go nu al enorm veel potentie heeft, iets wat je als bedrijf niet wil verspillen. Gelukkig maakt de nostalgie een hoop goed! Voor een complete lijst met de erkende problemen kun je de website van Niantic checken.
Bron: Niantic Labs

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters